Sivil anayasa konusunda şimdilik iyi gidiyorlar.Fakat bize oy vereninde vermeyeninde canı sağolsun deyip oy vermeyenleri garnitür ilan etmesi demokrasi anlayışlarını gözler önüne seriyor.Ayrıca her ne kadar Bekir Coşkun'dan gerçek anlamda nefret etsem hatta insanlığımdan onun varlığı dolayısıyla utansam da ülkeyi terk et demesi farklılıklara ne kadar az tahammül ettiklerini de gösteriyor.Başbakanın mal beyanı konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.Zira halkçıyız deyip bir yandan da başbakanlık maaşı yetmiyor ülkerle oyalanıyoruz demesi de ayrı bir tutarsızlık örneği.Gemicikleri de halktan olma söylemlerine hiç uygun değil.İslamcı burjuva olduklarını görüyoruz.Mazlumlarında zalim potansiyeli olduğunu unutmayalım.Kemal Unakıtan'ın vergilerle başı hiç de hoş değil.Bu vergi reformunun da oturacağını sanmıyorum.Ayrıca türbanla ilgili sözlerin hiçbiri şu beş yılda tutulmadı.Fakat Abdullah Gül'ün kişisel olarak cumhurbaşkanı olmasını destekliyorum.Artık Türkiye'nin değişikliğe ihtiyacı var ve farklı yüzler görmeye.Hayrunisa Gül'ün de Sophia Loren'e benzetilme çabasının yalnızca birilerinin herkesi tektipleştirme çabası olduğunu düşünüyorum.Madem bizim istediğimiz cumhurbaşkanı olmadı bari kendimize benzetelim çabası hiç hoş değil.Saygılar... __________________ hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim...
|