| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| AKP'li Böhürler isyan etti: En acımasız tepki 'Sürtük' .. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Saygılarla......Harbey............ | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Durmak yok yola devam! |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Durun bakalım daha neler göreceksiniz A-K-P'den. "Her devrim mutlaka kendi çocuklarını yemeye başlar" ki bunlar gibi nefesi buram buram "dincilik" kokan sözde yeşil devrimciler çocukları ile birlikte kendilerinide yemeye çalışıp bitirecekler. Her daim demokrasiden , demokratlıktan dem vuran "dinci" 'lerin demokratlığının üzerinde ki "kalaylar" kararmaya başladı daha sonra öyle tahmin ediyorum ki bunları birileri akıllarının tahmin edemeyeceği bir biçimde kalaylayacaklar. Kendi içlerinde dahi farklı seslere , düşüncelere tahammül edemeyenler kurmak istedikleri diktatoryanın kokuşmuş düşünceleri içinde ezilip gidecekler. |
|
| #4 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Bendeniz hzimet etmeyenin zamanla silineceğini düşünüyorum. Esas olan bu ülkeye hizmet olmalıdır. Ne yapılırsa yapılsın, hizmet gayesi olmadıkça boştur. Saygılarımla... __________________
ESAS CÖMERTLİK; ALLAH'IN C.C. BİR ŞEY KARŞILIĞINDA BİR ŞEY İSTEDİĞİNİ SENİN KALBİNDE GÖRMEMESİDİR. | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Anlayışsızlık hangi çevreden gelirse gelsin yanlıştır, ilkelliktir. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| insanların kalıplara mahkum edildiği bu coğrafyada normal karşılanır olaylar bunlar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bir memur eşinin sevk almak için rektörlüğe girdikten sonra başı örtülü olduğu için kapı dışarı edildiği bir ortamda bunlar normaldir. Bu korkunç normallikler insanların sağlık hizmetini bile elinden gelse engelleyecek. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #8 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| Seçim öncesi meydanlarda herkesi kucaklayacaklarını söyleyenlerin foyası çok çabuk ortaya çıktı. Bir yerde "Dövmediğime sükretsin" diyenler, bir yerde Türk Subayına hakaret edenler şimdi de bu. Basına yansımayan daha nice olaylar vardır da bizim haberimiz yok. Hangi vasıfta insanlar milletvekili olmuş ortaya çıkmaya başladı. Bundan öncekilerin benzeri olaylarını ben pek sık duymadım ama durum onu gösteriyor ki meclisin içerisinde AKP sıralarından çözülmeler erken başlayacak gibi. AKP İktidarının bu kez fazla uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. |
|
| #10 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| iki vatandaş arasında bir sürtüşme yaşanmış biri atanmış, ülke yi dış güçlere karşı korumakla vazifeli, diğeri seçilmiş ülkenin yönetiminde sorumluluk almış bir bir vatandaş. bu tür küçük çaplı olaylar güncel hayatta sürekli yaşanıyor bunu niye illaki bir yerlere yamamaya çalışıyoruz anlamak mümkün değil.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|