| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| 5 yaşımdan beri ruh hastasıyım,bazen bir dolmuş şoförü,bazen tüpçü,bazen de simitçi olarak görüyorum kendimi, aşşalanmaktan gurur duyuyorum, hep sorunlu biriydim ve öyle devam edeceğim, hiç kız arkadaşım olmadı kızlarla diyalog kuramıyorum,en çok sıra olan berbere gidip traş olan adamlara aynadan bakıp gülmekten hoşlanıorum,migros gima gibi alışveriş merkezlerine girip saatlerce bişey almadan dolaşıp güvenlik görevlileriyle kesişmekten hoşlanıorum,üniversiteyi bitirip işsiz kalmak istemiyorum bir işe girip kovulmak istiyorum,ben cennetle cehennem arasındaki köprüyüm beni turgut özal yaptırdı,yalnızlıktan hoşlanıorum acı çekmek hoşuma gidiyor ve ağlamayı seviyorum,benim psikolojik sorunlarım war ama daha çok olsun istiyorum,futbol oynamaktan ve izlemekten büyük zevk duyuyorum dünya kupasına katılan bir ülkenin kaptanlık pazu bantını taşımak istiyorum final maçında kendi kalame gol atıp sonra hakeme gidip benim lisansım yok gol geçersiz olsun istiyorum,gülme krizlerine çok girerim durduk yere bibok yokken resmi yerlerde saatlerce kahkaha atmak çok hoşuma gidiyor,polise kendimi defaalrca ihbar ettim,bi keresinde karakola girip üstümde 20gram esrarla yakalatmak istedim kendimi ben torbacıyım dedim sonra polislere pazar poşeti çıkarıp verdim,askerlik yapmak çok istiyorum en üst rutbeli komutanla aşk yaşamak istiyorum,mezarlığa gidip saatlerce kendi mezar taşımı arıorum bulamadığım zaman yaşadığımın farkına varıyorum,intihar etme eğilimi içinde çok bulundum ama etkin bir yöntem geliştiremedim,rus hastası olmaktan gurur duyuorum,senaryolar yazmaktan uç noktalara değinmekten hoşlanıorum,nikah masasında ki soruya hayır deyip beylik tabancamla eşimi vurmak istiyorum,köpekbalıklarıyla dost olmak istiyorum beni ısırmalarını ve kuduz olmak istiyorum,ben cennetle cehennem arasındaki köprüyüm beni turgut özal yaptırdı,sayısaldan büyük ikramiyeyi kazanıp bir iki yıl içinde bitirip açlıktan sefalet içinde yaşamak istiyorum, gelen misafirlerini çoraplarını incelemekten hoşlanıorum, yeni arkadaşlarla tanışıp herkes alman usulü balisini alsın brberce dostça içelim sokak çocuklarının geleceklerini tartışalım, nuhun gemisi ni bulmak, everestin tepesinden senden daha yükseği yok mu diye bağırmak,ciklet çıkartmalarından benim fotolarımın çıkması,beni aldatacak bana hep yalan söylüycek,benimde saf enayi rolünü oynayacağım bir evlilik yaşamak istiyorum __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
| #2 | |
| melekler tarafından getirildim EN MELAKE bedene cennet sorarsanız ilk adresim dünyaya bir uğradım öylesine sevdim ölesine anladım ki cehenneme gidiyorum ozaman ben bu hayatın tadını çıkarıyorum günahlarımla veresiye alışveriş yapıyor sevaplarımı sonralara saklayıp geleceğe cehenneme yatırım yapıorum çok param olacağına çok günahım olsun bir trilyonda borcum olsun......................yaşadık insan gibi hep kaybettik bu her insan için geçerlidir ne zaman ki yalan en iyi arkadaşım oldu birçok kız arkadaşım oldu falan filan derken işte hyt devam ediyor kader mi alın yazısı mı yoksa beyin ile mantıklı düşünmek ve pozitif dünyayı algılamakmı yoksa bilinçaltında sevgiler yaratıp imkansızlıklarda yaşamak mı.............. __________________
| #3 | |
| Bence değilsiniz, şizofren olanlar şizofren olduklarını kabul etmezler, ama şüphelenmeye başladıysanız geçmişte yaşadığınız ve sizi derinden etkileyen olaylara gözatmak gerekir, 5 yaşından beri aynıysanız bu bir karakterdir fikrimce dalıp bir daha çıkmamışsınız sanki... |
| #4 | |
| Özür dilerim az önce hayal dünyamdan biri olarak yazdığım yorum için özür diliyorum, elimde olmayarak size "karakter" deyip hakaret etmiş oldum, ama affedin başka bir "ben" in içindeydim devamlı değişiyorum, kontrol etmek de neymiş, hayatımda bir kez bile empati yapamamış bir insanım beni mazur görün efendim... |
| #5 | ||
| Alıntı:
Hayalperesetlikle şizofreni arasında ince bir çizgi vardır.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... | |
| #6 | |
| Şizofreni hastalık değil, ayrıcalıktır.. __________________
| #7 | ||
| Alıntı:
Benim yaşadıklarım hayal ettiklerim daha uçlarda. ![]() __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... | |
| #8 | |
| yalnız kaldığınızdaki düşünce ve karakteriniz başkalarının yanında olduğunuzdaki düşünce ve karakterinizden çok farklı mı? |
| #9 | |
| Etkilere verdiğiniz tepkileri ölçmeye çalışıyorum, her durumda aynı tepki veriyorsanız şizofren olabilirsiniz, ama doğal şizofren, toprak kadar doğal... |
| #10 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Bence şizofrensiniz.Psikoloji bilgilerime dayanarak söylüyorum ve şizofrenler kabul eder hastalığını.Şizofreni bir ayrıcalıktır bence de ama hayatı yaşaması zor.Bende yatkınım galiba.Bu arada sayın gülün bittiği yer galiba eşcinsel eğilimlerinizin de olduğunu söyleyebilirim.Gayet normal bir durum umarım yanlış algılamazsınız. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|