"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Arkadaşlar, hepimizin bildiği gibi 2005 yılından beri F1 yarışları ülkemizde de düzenleniyor. Bu bence İstanbul'un tanıtımı açısından çok güzel. Ayrıca F1 eğlenceli ve prestijli bir yarış.Türk organizatörrlerin böyle büyük bir şeyin altından kalkabildiğini görmek çok güzel. Eğer F1 ile ilgilenenler varsa aranızda, bu konudaki yorumlarınızı almak isterim. Kişisel favorilerinizi ve araç tercihlerinizi öğrenmek ve bu konuda tartışmak bilhassa hoşuma gider. Ben Massa'yı destekliyorum. Sizden de yorum bekliyorum. ![]() __________________
Birini mahkum etmeden dualarını dinlemek lazım... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Olmaz olur mu. Az önce Start verildi. Massa ilk cepte başladı, Alonso 4. cepte başlamasına rağmen Massa'ya hiç şans vermiyorum. Bu arada bende sıkı bir Alonso hayranıyım, seni seviyorum Alonsommm kıskananlar çatlasın ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #3 | |
| Bu arada bu Kanal D iyice etti içine, dakikada bir reklam veriyor. Birde spiker Barrichello için Barikello diyor. Adamın adını bile okuyamayan bir kanaldan ne beklenir. Tekrar söylüyorum : Barrichello : Barişello olarak okunur ![]() __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Ben izliyemiyorum... Motor sesleri nasıl iyi mi ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #5 | |
| Zaten beni etkileyen tek şey o.. ![]() Ayrıca bugün GP2 yarışında spiker Türkiye için, Petrol Ofisi bilmem ne dedi. Geçen yılda bu pist için İstanbul Park denilmiyor muydu ? Yoksa yayıncı kuruluş Doğan grubu olunca mı Petrol Ofisi deniliyor. Hani Petrol Ofisi'de onun ya, onun için ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! Diejamiro Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-08-07 16:05 . |
| #6 | ||
| Alıntı:
İstanbul Park yerine Petrol Ofisi park mı deniliyor..???? Ahahahahah ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
| #8 | |
| Ohh... Bende bisiklet yarışı yapıp kendi ismimi koyucam ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #9 | |
| Eskiden Formula 1'i Türkiye'de NTV yayınlıyordu. İnanın bazen gece yarılarına denk gelen yarışlar olurdu ve kaçırmazdım. Ama bu CNN TÜRK aldı alalı pek ilgim kalmadı. Adamlar o kadar reklam veriyor ki. Birde kaza olunca reklam arasında olur genelde. Otomobillerin kaza anını göremiyoruz, ancak reklamlardan sonra banttan veriyorlar, ve bununda hiç keyfi olmuyor ![]() __________________
| #10 | ||
| Alıntı:
Kaza dediğin canlı izlenr şahsen ben kaza için izliorum.. Kötü birşey değil inş.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|