| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Abdullah Gül kimin Cumhurbaşkanı? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığı | |||
| Benim cumhurbaşkanım olamaz.. | 56 | 47.86% | |
| Benim cumhurbaşkanım olabilir.. | 44 | 37.61% | |
| Şahsını sevmem ancak halkın ve meclisin iradesine saygımdan seçilirse olur.. | 17 | 14.53% | |
| Oy Verenler: 117. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Artık seçilmesi garantileşmiş olan Abdullah Gül'ün son günlerde çıkmış olan tartışmalar üzerine forumumuzda bu tartışmaların değerlendirilmesi üzerine bu anket açılmıştır.. Saygılar.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| benim cumhurbaskanım değil... __________________
CARPE DIEM |
|
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Laiklik ve cumhuriyetin sonu geldi diyen eski bir başbakan eski bir Dışişleri başkanı benim cumhurbaşkanım olamaz ! % 46 ya rağmen |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Yani benimde cumhurbaşkanım olamaz...Sn. s.bolivar katılıyorum sana... |
|
| #5 | |
| Hernekadar istemesemde maalesef hepimizin cumhurbaşkanı.Hem demokrasiyi savunupda hemde demokrasinin sonuçlarını kabullenmemek gaflettir. Yapmamız gereken dışlamak değil halkımızı bilinçlendirip doğru yöne çekmek.Çok zor olsada... |
|
| #6 | |
| Ben demokrat değilim cumhuriyetçiyim |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| abdullah gül benim cumhurbaşkanım değil.abdullah gül kimsenin cumhurbaşkanı olmamalıdır.seçim sonuçlarında yapılan hileler ortaya çıkıyor.bu seçimin iptal edilmesi gerek.halk sevgisini gözden geçiriyorum.biz sosyalistlerin bu kadar sevdiği halk bizi yıllardır sırtımızdan bıçakladı.ama biz bi karşılık beklemedik bu güne kadar.ve hiçbir zamanda bir karşılık alamadıkkk. |
|
| #8 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Apr 2007
| ben ak partili değilim ama, ben abdullah gülün cumurbaşkanı olsun diye oyumu ak partiden yana kullandım, ARTIK ALIŞMANIZ LAZIM YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜLDÜR, vatana millete hayırlı uğurlu olsun... |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
N. ERBAKAN '' bakalım süreç kanlı mı olacak , kansız mı olacak '' ![]() | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bu açıdan bakılırsa Ahmet Necdet SEZER Bu ülkede %15'in cumhurbaşkanıdır. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|