| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| __________________
Bireyi insan yapan, İslâmdır. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Sağol kardeşim. Ben de tüm dindaşlarımın mübarek kandilini vesilenle kutluyorum. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| tüm inanların beraat kandili mübarek olsun.. peygamberin şefaatini müjdelediği gece..'bir elime ayı, diğer elimede güneşi verseniz yinede hak bildiğim yoldan dönmem' demiştir, ebu cehil ve müşriklere.. sahi onlar ne istiyordu muhammedden:' sana para, mülk, rütbe, mekkenin en güzel kızlarını verelim. dinizi yaşayın, ibadetinizi yapın; ama mekkenin işlerine karışmayın' !?.. sanki günümüzü anlatıyor. şimdi islamın dünya için için sunduğu yol gösterme ve çözümlere kafa yormayıp, islami hiçbir değer üretemeyenler.. hadi onu geçtik.. nefisleri uğruna hakkı doğruyu söylemeyenler, günahkarlığını bile görmezlikten gelenler (o zaman şirk sınırını geçmiştir), kimden şefaat isteyecek.. peygamberdenmi!? ebu cehildenmi!? __________________
HAYAT VERENİN KULUYUM ! |
| #4 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Tüm müslümanların kandili mübarek olsun.Allah nicelerine kavuşturmayı nasip etsin. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Bende tüm inanların kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.. Allah hepimizi ıslah etsin affeylesin.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Forum üyelerinin beratları dileğimle,berat kandilinizi kutlarım. |
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| tüm müslümanların berat kandili mübarek olsun. Saf kalpli insanların dileklerine kavuşabilmeleri ve peygamberin yolundan gidebilmeleri dileğiyle... __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Böyle bir dileği sizden duymak gerçekten anlamlı ve güzel. İlginiz ve iyi niyetiniz için teşekkürler... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ümmet-i Muhammed'in kandili mubarek olsun.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Dualarım dünyada açlığın ve sefaletin bitmesi yönünde...nice kandillere... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|