"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Leman'ın Yazı İşleri Müdürü, annesinden özürdiledi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| (Mozaik Haber)- Son sayılarında yer verdikleri Hayrünnisa Gül benzetme resimli dergi kapağı nedeniyle, dergi çalışanları olarak tehdit ve küfür içerikli tepkiler aldıklarını açıklayan Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Zafer Aknar, annesine özür mektubu yazdı. İşte Aknar'ın annesine yazdığı mektup: http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=617 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Şimdi buna bir cevap verilse küfreden şahısları savunuyor olunacak, cevap verilmese Leman'ın 'dahi' çizerlerinin yaptıklarını küfür mektuplarının arkasına gizlemelerine ses çıkarılmamış olunacak. Öncelikle Leman gibi bir dergide yazan-çizen kişilerin bu mektubu her hafta yayınlaması gerek çünkü içeriği zaten küfür edebiyatı olan bir derginin okuyucularından alacağı başka ne tepki olabilir? Küfürden başka bir sermayesi olmayan kişilerin kendilerine küfür edilmesine kızmaları ne kadar anlamsız... Kendi kabahatini başkalarının kabahatiyle örtmeye çalışmak, sadece bizim topraklarımızda görebileceğiniz bir şark kurnazlığı örneği. |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ya ayıp yahu ülkenin durumu kötü gidiyormuş. Doğru kötü gidiyor. Ama bu durumu mizahla anlatırken daha dikkatli olmak gerekmiyor mu? Eleştiri mizah olacak. Ama aşağılayıcı playboy kızı vari bir kapak çok nahoş. Biraz daha dikkat. |
|
| #4 | |
| Üstüne söylenecek söz yok... Ben de Dünyadaki, özellikle İslam Dünyasın'daki tüm annelerden özür diliyorum. Bu gibi insanlarla başa çıkamadığımız için... Halkımın bu insanlara kanmasına engel olamadığım için... Her zaman demokrasiden bahsedenler, AKP zihniyetine karşı bir şey olunca hemen çemkiriyorlar. Bu nasıl demokrasi ben anlamıyorum. Sizin demokrasi anlayışınız buysa, ben demokrat değilim. __________________
Yaşasın Milli Mücadele! Yaşasın Mustafa Kemal! |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Her ne olursa olsun,karikatür hoş değildi bence. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| Mizah böyle bir şeydir işte. Her şeyle dalga geçer. Ve toplumun genelinin 'kutsal' saydığı kavramlar kesinlike istisna değildir! Beğenmeyen Salih Memecan'ın Sizinkiler'ini okusun. Ben derginin kapağını hem orjinal bir fikir olarak hem de teknik açıdan çok beğendim. __________________
Irak halkı yalnız değil! |
|
| #7 | |
| Mizah bir yumruktur. Kime vuracağı belli olmaz. __________________
Yaşasın Milli Mücadele! Yaşasın Mustafa Kemal! |
|
| #8 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
| |
|