| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Bir abimizle konuşurken bu lafı söylemişti..kendisi has BJK lidir.. Beşiktaş ı genellikle Solcular tutar Fenerbahçe yi genellikle Milliyetçiler Galatasaray ı genellikle de AB ciler, Liberaller , aristokratlar tutar demişti ... bana biraz mantıklı geldi gibi ! F.Y.R.Macedonia Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-08-07 14:29 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Doğrusu şu olacaktı: Beşiktaş sosyalist-anarşist. Daha çok anarşist; ama anarşizmin önceki aşamalar için her anarşist grup gibi onlar da sosyalizmi destekler. Fenerbahçe ve Galatasaray sağcı; ülkücü. (Fener Maçlarına gidenler çok iyi bilirler.) İki takımın da taraftar liderleri ülkü ocaklarında bulunmuş ve bulunmaya da devam etmektedir. Galatasaraylılarn liberal dolduğu yanlış bir bilgi; ultraAslan Genç Fenerbahçeliler gibi ülkücülerle doludur. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
Tanıdğım bütün Gs'liler milliyetçidir onun içindir ki avrupa maçlarıyla övünürler(ben de dahil) __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Hop bir durun bakalim Fenerbahce halk takimidir,Galatasaray aristokratlarin,Besiktas ise karisik Fenerbahce hakkinda kimse milliyetci diyemez tabiiki vardir iclerinde milliyetciler ancak fenerbahceyi tutanlar genel olarak fakir aile cocuklari,anadolunun bagrinda buyuyen genclerden olusur Galatasaray ise aristokratlarin takimdir,kendi iclerindeki liseli-lisesiz tartismasindan bunu cok acik görebiliriz Besiktasin amigosu Alen ermeni bir aileden gelir ve genelde sol gruplarla takilir Besiktaslilar biraz anarsisttir Fenerbahceliyim ve kimse benim takimima milliyetci diyemez cunku benim butun sulalem solcudur ve butun sulalemde fenerbahcelidir Ve tanidigim ne kadar solcu var ise geneli fenerbahce ve besiktaslidir Galatasaraylilarin geneli liberaldir Onun icin her zaman "biz avrupaliyiz" naralari atarlar __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Garip bir o kadarda manasız geldi bana... Takım tutmanın milliyeti,ideolojisi,dini,dili yoktur ki... Beşiktaşlılara solcu demişsiniz ama işin ilginci delikanlı adam renkli takım tutmaz lafını kim söyler ? Fenerbahçe milliyetçi ise neden yunan takımı gibi algılanır diğer takımlar tarafından ? Oldukça saçma Ankarada yaşıyorum ve Ankaragücünün en fanatik kısmını oluşturan gecekondunun komünist ve ülkücülerden oluştuğunu biliyorum...Maç söz konusu olunca diğer herşey unutulur... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| buradan devam edelim... |
| #7 | ||
| Alıntı:
Ayrıca Sefa da onun tayfası da ülkücülüğüyle tanınır. Halk takımı olduğu da yalandır. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Alıntı:
Fenerbahcenin halk takimi oldugunu arsivlere bakarak görebilirsiniz Galatasaray kurulduktan sonra (gs aristokratlarin takimidir) ona karsi bir halk takimi kurulmasi gerekiyordu buda Fenerbahce oldu __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Paranın saltanatı varsa halkın FB' si var ![]() (Bu sözü ''Paranın saltanatı varsa halkın TKP' si var'' sözünden devşirmiş bulunmaktayım ) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|