"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Türk , fransız , japon lar 3 erli gruplar halinde yarışmaya girmişler.. Kızıl Maymun u en hızlı yakalama diye.. oyun şöyle., kızıl maymun u ormana salacaklar ve onun peşinden sırayla her grup yakalamaya çalışacak.. en kısa sürede yakalayanlar birinci olacak.. İlk olarak fransızları göndermişler.. maymun salınmış 20 dakikada fransız üçlü ormanda maymunu yakalayıp türklerle japonların yanına getirmişler.. ikinci olarak Japon grup gitmiş.. maymun salınmış ormana ve japonlar 10 dakikada Maymunu ormanda bulup fransızlarla türklerin yanına getirmişler.. sıra bizim türk üçlüsünde... maymunu salmışlar türklerde peşinden ormana gitmişler. japonlarla fransızlar beklemeye koyulmuşlar 10 dk... 20 dk... 30 dk... 50 dk... 1.5 saat ve derken 2 saat olmuş türkler ortada yok.. fransızlarla , japonlar meraklanmışlar ne geldi bu türklerin başına diye.. neyse dalmışlar ormana 20 dakika aradıktan sonra çalılıkların arka tarafından sesler duymaya başlamışlar... meraklanmışlar ne oluyor diye.. sonra biraz çalılıkların arkasına gitmişler bir de ne görsünler.. türkler bir Ayı yı ellerinden ve ayaklarından bağlamışlar haç şeklinde iki ağaç arasına germişler .. ve japonlar la , fransızlar bunlar ne yapıyor diye izlemeye devam etmişler.. sırayla ayıya yumruk atıyorlar vuruyorlar birisi bağırmış - söyle lan Kızıl maymun nerde , onun yerini söylemezsen bırakmayız seni ! ağzı burnu kan içindeki ayı da anca şu sözleri söylüyormuş - abi b.kunu yiyim ki Kızıl maymun benim valla da billada ! anlayana !!! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Ben bunu Mit oolarak biliyordum, aranan da Tavşandı. Bizim MİT deve yakalıyordu falan... Hem ben fıkranın orijinalini 1996'da dinledim. Kopya mı bu, kelimeler değiştirilmiş gibi ![]() __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| super, türklerin yakalama bulma metodu konus lan nerde bu kızıl maymun ![]() __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #5 | |
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|