"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bunu seyredin görün kim müslümanmış, kim insanlıktan anlıyormuş ABD ıraka girdi insanlığıda yok etti... yazıklar olsun... http://www.medyafaresi.com/?hid=4358&cid=5 |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Bunlar insan değil. Onları bu hale getiren düzenleri var. Nisa 34'u uygulamışlar. Farkında mısınız? İşte böyle bir toplum olmaya doğru hızla gidiyoruz... __________________
“ Deli deliden hoşlanırmış, imam ölüden!...” |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Namus dediğiniz namussuzluk iş başında.. Söyleyeceğim o kadar çok şey var ki değmez. Şerefsizlik tanımı az kalır bunun yanında, hadi şimdi çıkın onur deyin namus deyin. __________________
" seni bir çare yaptım sana özendim bazı şiirler yırttım yenilerini edindim.. " |
| #5 | |
| Biri cep telefonuyla olayı görüntüleme derdinde bir diğeri namussuzluk altında namusunu kurtarmakta biri ise ölümü bir an önce kucaklamak istemiyle haykırmakta. Şaşırmamalı, bunlar müslüman değil diyerek hiç paçayı kurtarmaya çalışmamalı.Din tartışmalarından huzursuz olanlar buyrun konuya hangi açıklamayla bu vahşeti temizleyeceksiniz. __________________
" seni bir çare yaptım sana özendim bazı şiirler yırttım yenilerini edindim.. " |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Bunu yapanların Allah cezasını versin. Başsızlığın olduğu yerde güvenlik güçleri ne yapabilir ki? ABD Irak'a girmeden önce Irak'ın durumu insanlık adına pek de farklı değildi. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #7 | |
| Güvenlik güçlerine lafım nerde benim, neyden bahsetmektesiniz acaba.BEnim yazımla sizinkinin ufak bir bağlantısını söyler misiniz?Gözüm kör olmuş muş, kendinize geliniz polemiğin hiç tutulacak tarafı yok şu anda.Şerefsizlik tanımı oradaki bu olayı yapan yaptıran göz yuman en baştada bu anlayışı öngören tüm yaratıklar için geçerlidir. __________________
| #8 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| [quote][/Önyargılarınız gözünüzü kör etmiş durumda. QUOTE] Bir kadının vahşice öldürülmesi karşısında verilen tepki sizce önyargının eserimi oluyor? Alıntı:
Anlıyacağınız bir iğrençlik karşısında sessiz kalarak ona taraf olmasıdır mesele. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
| #9 | |
| ABD Irak'a girmeden önce daha mı iyiydi diyerek mi mevcut durumu kurtarıyorsunuz?Denize düşünce yılanamı atılıyorsunuz, kendi adınıza konuşun ve neye sarılıyorsanız sarılın ama yıllardır savaşın ölümün gölgesindeki bir halk üzerinden prim yapmayın sakın.Siz emperyalizmin destekçileri uşakları olabilirsiniz çok görmüyoruz size, ABD den önce kendileri öldürüyordu şimdi iki taraftan mengene arası ölüm kokusu alıyoruz.Meydanda öldürülen kadın, kadınlar, çocuklar insanlar bu bedelin altından kimse kalkamaz lafınızı bilinde konuşun.Bu konuda ABD yandaşlığı yapamazsınız vermez kimse size bu hakkı. __________________
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Sizin yaptığınız İslam üzerinden polemik yaratmak değil de nedir? Aklın insan üstündeki yönetimini unuttunuz galiba. Bu inançla değil kinle bağdaşır. İslamın "Evden kaçanın başını ezin" yorumunu çıkaracak bir emri var mıdır? Hristiyanlar da bunu yapabilirdi ateistler de. Konu insanlıkla alakalı. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|