| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| zira RTE kızı için -inançlı bir müslüman demişti ! türbanlılar daha mı inançlı , daha mı namuslu sizce ne.. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz yakışık almaz bence... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #3 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Alıntı:
onun kızı inançlı bir müslüman olabilir.bunun diğer türbanlılarla ne alakası var?ama hiç değilse açık saçık giyinen mini etekler kolsuz badiler giyinenlerle,bir türbanlıyı karşılaştırmak gerekirse;inanç olarak tesettürlü daha inançlı.yani sonunda öleceğini biliyor.hazırlıklı davranıyor.allah ın emirlerini yerine getiriyor. bazıları inancın kıyafetle başörtüsüyle ne alakası var falan der?buna katılmıyorum.madem allah a inanıyorsun neden dediklerini yapmıyorsun???benim içimde inaç var lafları bir yere kadar. inanıyorsan örtün,namaz kıl..gezip tozup uygunsuz kıyafetler giyipte inanıyorum lafı bana yapmacık geliyor ve öylede.madem böyle davrananlarda cennete girebiliyor,türbanlılar neden kapanıyor?tabiki böyle birşey olamaz inanan kişi belli etmelidir.çevresindeki insanlara değil.allah a karşı olan görevlerini yapmalıdır | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Türbanlı kızlar örtünme emrini yerine getiriyorlar ancak kimin daha inanclı olduguna bizim karar verebilecegimizi sanmıyorum. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Size katılıyorum.Bir bakıyoruz türbanlı ama dinden bir haber, bir bakıyoruz açık ama dinine düşkün.Genellemek yanlış olur. __________________
Zayıf ve köksüz inançlar ,şişesi olmayan gaz lambasına benzer.Ufacık bir şüphe esintisinde ışığı hemen sallanmaya ,titremeye başlar.Şiddetli bir esinti karşısında sönebilirler. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| bizim insanımız hala niye diretiyor anlamış değilim... müslümanlık ya da o kişinin inanç sisteminin türbanla yahut giyim tarzıyla bir alakası yok.. kalpten bağlılık esas bence hangi dinde olursa olsun... __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #7 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| hiç te öyle olduğunu düşünmüyorum . Çok türbanlı kız gördüm diğer kızlardan daha beter ![]() |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Hayır tabii ki ilgisi yok. Türbanlıların bir kısmının aile baskısıyla örtündüğü gerçeği varken mümkün değil bunu söylemek. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler Bir insanın dışına bakıp içi hakkında yorum yapmak bence saçmalık |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Türbanlıların inanç muhasebesini neden başkaları yaparlar anlamıyorum. Bir bayan, ateist olup Türban taksa bile bundan kime ne? Yada inançlı biri olup açık giyinse bundan kime ne? İnanç gereklerini yerine getirme biçimleri kimseyi ilgilendirmez. İsteyen başını bağlar, İsteyen sadece iki yaprakla idare eder. SAYGILAR. __________________
Aslanlar kendi tarihini yazana kadar, doğrular avcılardan yana olacak. EŞKİYA Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-09-07 01:11 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Ama şu da bir gerçek ki akp iktidara geldi geleli türban moda olmaya başladı... bunu çevremdekilere bakarak söylüyorum... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|