"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Araştırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı olduğunu ve ceninin şekil bozukluğuna uğramasını engellediğini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldiği tespit edildi. Işın Teknolojisi Merkezi Bölümü Başkanı Biyoloji profesörü Muhammed Ziyaeddin Hamid, bu çağda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldığını ve bu nedenle daha fazla ışın aldığını belirterek, vücutta biriken bu yükün mutlaka dışarı atılması gerektiğini bildirdi. ... devamı için http://www.milligorus-forum.com/forum/ sizin yorumunuz nedir ? Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-09-07 00:29 .Sebep: Tamamı koyu |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Şunu söylemeliyim ki kaynağı verdiğiniz site muhteşem. Dünya çapında bilimselliği tescil edilmiş, mükemmel bilim adamlarının yazdığı harika bir yer. Bu bakımdan kutlarım sizi(!) Hamilelikte zaten egzersiz yapmak çok önemlidir. Namaz kılmada yapılan hareketleri de egzersiz gözüyle değerlendirebiliriz. Ayrıca Dünya'da secde etmeyen milyarlarca kadın var, hepsinde mi cenin bozukluğu var? Üstelik bebek ölümlerin çogunun geri kalmış müslüman ülkelerde yaşandığını düşünürsek, gülmek için güzel bir topik olmuş diyebilirim. Bakalım daha neler duyacağız... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Mantıksız geldi, yani bilimsel olarak doğrudur yanlıştır bilemem de; namaz fizyolojik faydası var diye, spor niyetine kılınmaz ki, ibadettir bu. İbadeti de dini anlamda görev ve sorumluluk olarak düşünürseniz, ister insan sağlığına faydası olsun ister olmasın kılarsınız. Sonra, doğruysa eğer bunu forumları kaynak göstererek anlatmak, haberin inandırıcılığına da gölge düşürür. |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| bizi yaratan neyin iyi neyin kotu olacagini da bilir elbette... Allah in bizim ne namazimiza ne orucumuza ne de zekat imiza ihtiyaci var... biz ne yaparsak iyi ya da kotu kendimize yapiyoruz... Rabbim, bu dunya hayati ve insan in yaradilisi icin, "IYILIK ETMEK ISTEDIM" buyuruyor... baska soze gerek var mi? var diyorsaniz devam edeyim o zaman... namaz in gunde 5 vakit oldugunu dusunursek ve bunu kilabilmek icin alinan abdestin insan in hem beden sagligi hem de ruh sagligi icin ne kadar yararli oldugunu gorursunuz.. ayni sey oruc icinde gecerlidir...arastirin hakli oldugumu goreceksiniz... alman asilli bir profesor her seyi bir kenara biraktim, abdestteki su sakaga yapilan mest i 2 yil arastirdim buldugum sonuc beni musluman yapti demistir..."Sara hastaligini icin mukemmel bir tedbir" daha bunun gibi yuzlerce ornek vardir..zaten inanmak isteyen icin bunlara gerek yok...insan olarak kendine baksin yeter..TABI ANLAYANA.... |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Mar 2006
| >>> namaz in gunde 5 vakit oldugunu dusunursek ve bunu kilabilmek icin alinan abdestin insan in hem beden sagligi hem de ruh sagligi icin ne kadar yararli oldugunu gorursunuz.. Görmezsiniz.. Herşeyden önce bu kadar sık el-ayak yıkamak, bağışıklık sisteminizin gelişimini engeller.. >>> ayni sey oruc icinde gecerlidir...arastirin hakli oldugumu goreceksiniz... Oruçta aynen, sağlığa zararlı bir eylemdir. Bilhassa bazı hastalıkları olanlar için.. Sağlam olanlar içinde misliyle zararlıdır. Siz bir araştırın bakalım, ne çıkacak? >>> alman asilli bir profesor her seyi bir kenara biraktim, abdestteki su sakaga yapilan mest i 2 yil arastirdim buldugum sonuc beni musluman yapti demistir..."Sara hastaligini icin mukemmel bir tedbir" Ne çıkacak, işte böyle uydurma yada zırva bir şey çıkacaktır. Sara hastalığını böyle asla ve kata önleyemezsiniz.. Sara doğuştan gelen bir hastalıktır (çoğu zaman).. Sizi böyle boyuna kandırırlar, sizde, he öyleymiş dersiniz.. Namaz, abdest, oruç vs. tamamen sağlıksız ritüellerdir. Eee, meselenin özü nedir? Birazcık aklı olan herkes sorar: "Yav, allah neden bize bunları yaptırıyo?" Eh, bu soruya bir cevap lazımdır.. O yüzden de böyle cevaplar güzel güzel uydurulur.. Öyleki en sonunda uyduran da inanır.. Bunun gibi yüzlerce değil, binlerce örnek vardır.. Oruç hakkında bir şey söyleyeyim mesela.. Oruç, eski toplumlarda bir tedavi şekliydi. İnsanlar oruç tutunca sıhhatli olacaklarına inanırlardı. Doktorların reçetesinde bile yer alırdı.. Eğer orucun farz oluşuna dair kaynakları incelerseniz, milletin oruç tutalım edelim diye bastırdığını, bazı önde gelen müslümanların "Yahu karılarımızdan nasıl uzak kalacağız" diyerek itiraz ettiklerini, nihayetinde, sadece açlığa endeksli bir tür oruç icat edildiğini görürsünüz.. İslam, bir saçmalıklar dinidir. Kökeninin saçmalık olması hadi neyse de, bugün bile islam adına saçmalık üretilir boyuna.. Şöyle bir bakın.. Eskiden, erkeklik gücü, şehvetli olma, kudret simgesi.. Üstünlük simgesi.. "Hüccet-ül islam" Gazali, muhammedin şehvetini öyle göklere çıkarır ki, peygamberin orucunu namazdan önce karılarıyla açtığını filan söyler.. Ama gün gelir, devran döner, kadınlara, cinsel hayata filan baskılama şu bu derken, şehvet bir ayıp olur ve bugün mülsümanlar peygamberi nerdeyse bir hadım olarak ilan etme yarışına girerler.. İşte isalmın hali budur.. Zavallı, çırpındıkça batan bir öğretiden ibarettir.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|