| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| ben edebiyat hocama aşıktım ! Sırf onun gözünden düşmeyeyim diye yazılıya çalışıp türkçe rekorumu kırmıştım.. 80 almıştım önceki rekor..68 di... işin ilginç tarafı 2002 de lise 1 e başlarken onun okulda ilk senesiydi 2005 te mezun olduk o da başka bir okula tayinini çıkartmış. birde tarih hocam vardı. Ermeniydi..onada 2-3 ay gibi bir süre aşıktım.. siz oldunuz mu hiç... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın Bolivar siz mezun olunca o da dayanamayıp başkar yere tayinini istemiş olmasın. Benim arkadaşça çok sevdiğim oldu; ama öyle bir lise ortamında aşık maşık olmamıştım. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Olmayacak duaya amin demek yıpratıcı olduğundan hocalarıma ilgi duymayı aklımdan geçirmedim. Arkasından ileri geri konuştuğumuz genç bayan hocalar oldu tabi, orası ayrı konu ![]() __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Aaa üniversite hocama... Çok bilgili kültürlü ve sorunlara duyarlı biriydi. Sınıflarını sürekli ders harici, sisteme karşı bilgilendirir uyanık olun derdi. Ama evliydi maalesef Ve eşinden başkasını gözü görmüyordu![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| olmamı yavv ![]() zaten sadece hocalarıma aşık oldum hayatım boyunca... ama bayan hocalarımın çoğunuda ağlatmışımdır.. ![]() hayranmışım meğer şimdi anlıyorum... hani böyle takım elbiseli falan bildik bildik konuşurlarya kadınsıydılar yani...ondan galiba ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| beden hocamıza asıktım. üstelik ismide cok ilgincti sancak hoca ![]() __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Bende beden hocamızdan hoşlanırdım çok karizmaydı güneş gözlükleriyle okulda bir gezişi vardı artist sanırsın ![]() |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İngilizce hocam bana aşıktı. Hiç bir derste gözünü üstümden ayırmazdı. Sürekli düşünürdüm bu kadınla geleceğim olur mu diye. Sonradan anladım ki ben balıkmışım. Ama iyi yüzerdim. Bazen hocam bana aşık olurdu, bazen de ben Kafkasya'nın hiç görmediğim en alımlı kadınına. Düşünüyorum da ben hala balığım... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
![]() __________________
Bütün insanlar kardestir. | |
| #10 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben değil de bir arkadaşım bilgisayar hocamıza aşık oldu. Hoca da ona. Bir yıl kadar sakladılar bunu. Sonra ikisi de okuldan atılmıştı. İkisi de çok iyi insanlardı, acaba ne oldu diye merak eder dururum. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|