"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| "Lost" izleyeniniz var mı?Ya da "Heroes" bilemedin "Prison Break". |
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Lost ilk 3 sezonu da izledim. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Heroes harika bir dizi arkadaşlar mutlaka izlemelisiniz.. ayrıca lost un bölümlerini almayı düşünüyorum çok övüyolar... ama en favori dizim ''24'' mutlaka ama mutlaka izleyin müthiş bir senaryo fdünyada böyle bir dizxi yoktur bana göre... __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Bu konu nasıl arkalarda kalmış hayret. Özelliklede LOST açısından. Böyle iyi kurgulanmış bir dizi olamaz. Kesinlikle tereddüt etmeyin ve izlemeye başlayın. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| heroes ve prison break hiç kaçırmam.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #7 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Lost izlemeyenler bayağı çok şey kaçırıyorlar diziyi bıraktım sadece spoilerları okumak yeter!Sözlüklerden forumlardan ne çok şey öğreniyorum! |
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Lost 3 sezon, Heroes 1 sezon, Prison Break 1 sezon izledim (çok vakit bulamadım ona.) ![]() __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| 1)Lost 2)Prison Break gerisi hikaye.... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Lost basit bir dizi.Heroes da fazla çocuksu... Ama prison break yok mu...Günde 7 bölüm izletir adama ![]() __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|