"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Baydemir Hükümete Meydan Okudu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Alıntı:
Diyarbakır'da yaşayan biri olarak, devletin bu kente yaptırım uyguladığından eminim. Sayın Başkanım yaşadığımız durumu ve sıkıntıları vefkulade bir şekilde dile getirmiş. Kendisini, yaptığı bu cesur açıklamalardan dolayı kutluyorum. AKP'yi yere göğe sığdıramayanlar, etnik ayrım yaptığını görsün işte. Kürt şehri olan Diyarbakır'a nasıl davrandığını ve çaresiz bıraktığına şahit olun. Birde herkesi kucaklayacaklarmış, bizi kucaklamadıktan sonra ekonomi tavan yapsa ne değişecek ki ? Haberin detayı için : http://www.haber7.com/haber.php?habe...4&comments=all __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | ||
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| "Devletin 80 sonrası Güneydoğu'ya yatırım yapmadığı aşikardır sonrasında da PKK'nın yaptırmadığı aşikardır." Osman BAYDEMİR ilde ne yaptı ne yapmadı bilinmez ama bir önceki başkan Feridun ÇELİK kadar çalışmadığı bilinen bir gerçektir. Fakat son açıklamalarından sonra A-K-P'ye meydan okuyan tavrı ile BAYDEMİR'i tüm kalbi duygularımla kutluyorum , umut ediyorum ki ; Bu mücadelenin galibi BAYDEMİR olur yapacağı icraatlerle çünkü bu mücadeleden "halkım" galip çıkacak. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| kürt kökenli belediye başkanlarının tek yaptığının hizmet dışında çığırtkanlık olduğunu düşünüyorum. beceriksizliklerinin, icraatsızlıklarının, kendi cebine çalışmanın kamuflaj yöntemini bulmuşlar. bize ayrımcılık yapıyorlar da o yüzden hizmet üretemiyoruz yalanı. ben van da görev yaptım. kürt kökenli belediye başkanının hizmet dışında neler yaptığını fazlasıyla gördüm. ki doğu illerindeki kürt kökenli belediye başkanları içinde bir tane bile başarılı başkan yok. ama cebini hayli memnun eden başkan sıralamasında ellerine kimse su dökemez. __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu durumun,hükümetin niteliksizliğinin bir ürünü olduğunu düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir şehri olan Diyarbakır'ın Belediye Başkanı,kendini Osmanlı'da Mısır Valisi sandı sanırım ![]() Ben zaten bu zaman kadarki açıklamalarına bile,halen de tolerans gösterilmesine şaşıyorum. AKP'nin yapmadıklarınu bir kenarda tutarak söylersek ki; -Diyarbakır'ı bu ülkenin dışında gibi gören -Burası kaledir,sizler bize zarar veremezsiniz diyen -PKK'yı destekleyen Bir belediye başkanı,neyin kucağını istiyor ben anlamış değilim? saygılar |
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bu durum soros beslemesi ikinci cumhuriyetçileri çok üzmektedir.Okuyun bu yazarlar hemen ara bulma lafları döktürmüşler.E adamlar haklı.AKP ve DTP nin yani islamcı ve kürtçülerin düşmanı kemalist ve solculardır.Birbirlerini ne diye yiyorlar.Herşey piyasa için ne de olsa.Hadi bakıyim öpüşüp barışın.Sonra tonton Altan abiniz size kızar... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bence Başbakan yanlış yaptı. Ciddiye bile alınmaması gereken sözlere karşılık verdi. O belediye başkanının bu sözleri söyleyiş amacı bence çok açık: Diyarbakır halkının devletten soğumasını istiyor (Mutlaka bilirisiniz ki pkknında bu tür girişimleri olmuştur ve olacaktır. Buda belediye başkanının safını belli etmeye yeter). Doğu Anadolu şehirlerinin kalkınmışlık düzeyi her zaman bir sorun olmuştur. Mutlaka bu düzey daha ileriye taşınmalıdır. Fakat ''yapılacak projeleri hükümet baltalıyor'' diyerek asılsız iddialarda bulunarak bölge halkını devletten daha da uzaklaştırmaya çalışmak karşılık bulamayacaktır. En azından böyle umut ediyorum... __________________
"Barış zor yoluyla değil, ancak anlama yoluyla sağlanabilir" ''Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur'' ALBERT EİNSTEİN |
| #7 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Düşünüyorum (!) Düşünürken PKK dahil eli kanlı tüm terör örgütlerini alabildiğince lanetliyorum. Sonra önümüze sunulan paradox'tan bir takım sorulara yanıt almaya çalışıyorum kimi ve neyi ne için lanetliyorum ? DTP'nin PKK'nın meclisteki sözcüsü olduğunu biliyorum peki ya eli kanlı bir diğer terör örgütü Hizbullah'ın meclisteki temsilcisi kim ? |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Sayın BAYDEMİR, bugüne kadar gerçekten bihakken belediye başkanlığı yapmamıştır. Bir milyonu aşan Diyarbakır’ın hiçbir sorununu çözmemiştir. A pardon Tenek Festivalleri hariç tabi. Bu konuda ayda bir festival bile yapmakta üstlerine yok. DTP ve Baydemir artık Kürd Halkından gereken desteği göremiyecek. Belediye ellerinden çıkacak. Bu nedenle de radikal söylemlere yatıyor. Popülist davranıyor. * Kürd halkının ne artık savaşa, ne gerginliğe, ne festivale ihtiyacı var. Halk otuz yıldan bu yana kanatılan yaralarının sarılmasını, karının doymasını ve sağlıklı düşünmek için rahat bir ortam istiyor. | |
|
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Halka hizmet etmenin onun milliyetçi tarafını okşamaktan ibaret olmadığını anlayacak bir siyasi aklı bizde oluşmamıştır.Kürt,Türk,Arap vs olmanın hiçbir kıymeti yoktur.İnsanlar yaptıkları ile değerlendirilir.Siz görün de bakın zannediyor musunuz Baydemir Diyarbakır'ı düşündüğü için bunları yapıyor.Bunun altından muhakkak herhangi bir dış odağın projelerini yansıtan sonuçlar çıkacaktır.Baydemir bu sözleri kendisine öcalan'ın söylettiğini duyurmuş.Heralde örgütün yeni lideri olma peşinde koşuyor.Yeni bir liderin milliyetçilik ile sivrileceğini tahmin etmiş olmalı.Ülkemizde böyle belediye kayırmaları yeni mi oluyor,aklı yeni mi başına geldi Baydemir'in.Sayın özedönüş sizin gerçekten Kürtleri Baydemir'den deha fazla düşündüğünüzü görüyorum. vatanım Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-09-07 16:31 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Bu adamın yaptığı bölücülük, halkı isyana teşvik ve anarşi çıkarmaya uğraşmaktan başka birşey değil. Biz nasıl bir ülkeyiz hayret ediyorum, adam basbaya devlete meydan okuyor, saçma sapan zırvalıyor, vatan haininin teki ama hala bu ülkede yaşayabiliyor, belediye başkanlığı yapabiliyor. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|