| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Bir şey olmaz yiyin!!! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bir şey olmaz yiyin!!! Akşam haberlerde izledim...politikacılar tavuk yiyorlardı...başka bir politikacı da Ankara'da (yanlış hatırlamıyorsam) dört bin kişiye üç yüz küsür kilo tavuk ziyafeti(!) vermiş... bu politikacılar değil midir,yıllar önce çay vakasına da "çayda radyasyon yok,bakın ben de içiyorum" diyen....şimdi de aynısı tavuk için yapılmıyor mu?kanser vakası o kadar çok arttı ki ülkemizde...yaşlı bir hanımefendi de "bir şey olmaz yukarda Allah var diyor" kaza da kader de yüce Allah'tan gelir vesselam... kuş gribi vakaları da artarsa hiç şaşmam. bize düşen,tabii ki tedbirmizi almaktır! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| sayın melek bilgisiz ve cahil bir toplumuz bilmeden araştırmadan hareket ediyoruz bildiğim kadarıyla kuş gribi temas ile geçiyor,mikrop 70 c de ölüyor bunları göz önüne alarak yenmesinde bence sakınca yok bu işin diğer tarafıda ekonomik boyutu birileri rant elde edecek nasıl mı çok sayıda tavuk ve türü itilaf ediliyor yumurtanın fiyatları artacak sağlık bakanlığı işleri düzeltmezse bu bayağı bir başağrısına neden olacak. saygılar... __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
|
| #3 | |
Guest Mesajlar: n/a
| sayın dr.che; ekonomik rant uğruna birilerinin ölmesi daha mı iyi?sağlık şartlarına uygun biçimde pişirldiğini nerden biliyorsunuz? |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Biz tavuk yemiyoruz.Ama yumurta tüketiyoruz.Aldığımız markanın Sağlık Bakanlığı'ndan onayı var.Evde pişirdiğimize göre de sorun çıkmaz herhâlde.Bence büyük tavuk üreticileri bizim yememiz sayesinde kazanıyor.Küçükler bu fırtınada batar büyükler de rakipsiz kalır.Koca Türkiye'de doğru düzgün tavuk yeyip hastalanan adam yok.Ya hasta tavuğunu kesip yiyenler hastalanır ya da görevlinin eldiveniyle oynayan çocuklar. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| bence sorun hijyenik ve sağlıklı olması. olduktan sonra denizden babam çıksa yerim. beyaz et ve et ürünleri sağlığa uygun olduktan sonra işlem tama demektir. önemli olan kuş gribinin ölmesi. sonradan bazı fırsatçılara gün doğmasın. bir yumurtayı 50 ykrş almak istemem. vatandaş açısından, görevlilerdeki gibi mücadele pek hijyenik değil. görevliler kendini korumaya alıyor, olan garibime oluyor! evinde yokluk yüzünden, tavukları ile yaşamaya kalan vatandaşa devletin yardım etmesi lazım! (suç kapitalizmde :D falan demeyin). sağlıklı olsun tamam diye düşünüyorum |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
ekonomik rant uğruna birileri her zaman öldü ve ölmeye devam edecek. bu grip çık madan 30 tane yumurta 3 ytl idi şimdi 4.50 ytl oldu bu da bir rant değil mi? saygılar... __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|