| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İllere göre şehitlerimiz/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Yazıyaz forumda tartışdığım arkadaşlara verdiğim bir linkte kurtuluş savaşında şehit düşen askerlerimizin bir listesini vermiştim. Aslında o liste çanakkale savaşı ile ilgili bir liste olduğunu gördüm. Yalnız çanakkale savaşı kurtuluş savaşının bir yansıması olarak nitelendirildiğinde haklılığım ne kadar fazla olduğunu gördüm. Vereceğim linkti kimin hangi ilden hangi ünvanla savaşa katıldığını ve nerde öldüğünü gösteren bilgiler bulacaksınız. http://www.gallipolidigger.com/2004....imiz.iller.htm illerin üstüne tıklayın. sıkıştıırlmış dosyayı indirin. Excel dosyasından gerekli bilgilere ulaşın. Türk kurtuluş hareketinin evlatları ruhlarınız şad olsun. Müslüman Türk milleti sizlere minnettardır. |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|