"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tekerlekli Sandalyeyle Üsküp'ten Çin'e "Barış Yürüyüşü" Gerçekleştiren Bedensel Engel/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Üsküp'ten Pekin'e Barış Yürüyüşü Tekerlekli Sandalyeyle Üsküp'ten Çin'e "Barış Yürüyüşü" Gerçekleştiren Bedensel Engelli Makedonya Vatandaşı Mile Stockoski, Büyükşehir Belediyesi Çiroz Özürlüler Eğitim ve Rehabilitasyon Kampı'nı Ziyaret Etti. Tekerlekli Sandalyesi ile Üsküp'den Yola Çıkarak Her 100 Kilometrede Bir "Barış Fidanı" Diken Stockoski, İstanbul'da da Bir Fidan Dikti. Tekerlekli sandalyeyle Üsküp'ten Çin'e "Barış yürüyüşü" gerçekleştiren bedensel engelli Makedonya vatandaşı Mile Stockoski, Büyükşehir Belediyesi Çiroz Özürlüler Eğitim ve Rehabilitasyon Kampı'nı ziyaret etti. Tekerlekli sandalyesi ile Üsküp'den yola çıkarak her 100 kilometrede bir "barış fidanı" diken Stockoski, İstanbul'da da bir fidan dikti. Makedonya'nın başkenti Üsküp'den tekerlekli sandalyesiyle yola çıkan ve Çin'in başkenti Pekin'e gitmeyi hedefleyen 42 yaşındaki Makedonyalı bedensel engelli Mile Stockoski İstanbul'a ulaştı. Üsküp'den Pekin'e her 100 kilometrede bir ağaç dikerek dünya barışına katkıda bulunmayı hedefleyen Stockoski, Türkiye'de Edirne'den sonra ikinci ağacı da İstanbul'a Büyükşehir Belediyesi Çiroz Özürlüler Eğitim ve Rehabilitasyon Kampı'nda dikti. http://www.haberler.com/uskup-ten-pe...ruyusu-haberi/ Arada böyle girişimler de olmasa Dünya çoktan insanlığını unutmuş görünüyor! Saygılar, doğançay |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Şu insan ne garip yaratık.Bush da insan bu Stockoski de insan.Başka hangi yaratık bu tür bir tezatı barındırabilir varlığında. İnsan ki yaşadığı dünyayı isterse cennet yapar isterse cehennem ve Mile Stockoskilerde ona engelli diyenlere inat insalığın önündeki engelleri bir bir aşar. saygıyla insan kardeşim... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|