"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Yine Puccini'mizin çok güzel bir operası. Tutkulu bir Aşk Öyküsü Manon Lescaut, Paris'ten New Orleans'a kadar uzanan... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Manon Lescaut! Hayatımda izlediğim en güzel opera. Puccini'nin tüm eserleri çok güzel. Ama Manon hepsinden çok farklı. Her perdesi birbirinden muhteşem! Manon'u ilk izlediğimde çok etkilendim, ağlamamak için kendimi zor tuttum! Manon'u devamlı dinliyorum. Dinledikçe daha da keyif alıyorum. Hiç bıkılacak bir eser değil. Gitmeyenlere tavsiye ediyorum. Manon AKM'de bu sezon son kez gösterilecek. 3 Mayıs Çarşamba günü meraklıları bekliyoruz ![]() |
| #3 | |
| Manon Lescaut'u dinlemek istiyorsanız Placido Domingo ve Mirella Freni'nin yorumundan dinleyin derim.Süperler!! ![]() |
| #4 | ||
| Alıntı:
Çünkü aşk var Puccini'de; tertemiz, tutkulu aşklar ve sonsuz hüzün... Güzel Manon'un son çırpınışlarının fayda vermeyişi, ardından eşsiz aryalar... 3 Mayıs'ta ben de oradayım! __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
| #5 | |
| Bugün 4. kez gittim Manon Lescaut'ya. Ve yine, inanılmaz keyif aldım. Harika bir öykü, muhteşem müzikler... Artık, Hüznün denizinde, yerinizi ancak gelecek sezon alabilirsiniz eğer halen gitmediyseniz... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #6 | |
| Ben de dün 5. kez gittim Manon Lescaut'a.Gerçekten ben de çok beğendim.Manon Lescaut bu sezon bir daha gösterilmeyecek.Ben ona üzülüyorum.Kaç ay izleyemicem İnşallah gelecek sezona tekrar gösterirler ![]() |
| #7 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yaşadığım yerde opera izleme fırsatı bulamıyorum umarım yerleşeceğim üniversitede olur ve giderim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|