| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| hepimiz itiraf edemediğimiz şeyler yapmışızdır hayatımızda..eğer itiraflarınız varsa paylaşın ilginç şeyler çıkacaktır umarım ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #2 | |
| ilk itiraf benden; çocukluğuma veriyorum bunu 7 yaşındayken çiftliğimizde kampumbağa kabuklarını çok ilginç bulurdum... bir gün bir kaplumbağayı elime bir taş alıp kabuğunu kırmaya çalışmıştım... kıramayıncada dereye attım... hala içimde bir ukte kalmıştır..çok utanıyorum kendimden... __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Küçükken ben ve kuzenim seyir halindeki traktörün römorkundaydık. Onun elleri cebindeydi ve traktör virajı alınca dengesini kaybedip römorkun sol tarafına düştü. Ama hâlen römorka tutunuyordu yan taraftan. Durmuş ona bakıyordum sadece. Ellerimi uzatıp onu kurtarabilirdim. Yapmadım. Fazla dayanamadı ve tutunduğu römorku bırakmak zorunda kaldı. Sanırım tutunacak gücü kalmamıştı. Ama tutunurken gözleriyle bana bakıp adeta tut ellerimden diye yalvarıyordu. Kendisi asfalta düştü ve ciddi bir şekilde yaralandı. Vücudunda hala o kazanın izleri var. Şimdi çok pişmanım yardım edemediğim için. Galiba bende şoka girmiştim. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| O zaman bir tanede benden olsun bakalim Dun gece turkiyedeki sevdigim insanla telefonla konusuyordum ve kendisi bana eski erkek arkadasiyla baristigini söyledi ve nefesim kesildi konusacak dermanim kalmadi,bi anda ölum bu iste dedim ve dunden beri uyuyamiyorum ve onu cok seviyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| 2 Tane civcivimiz vardı...Hastalanmışlardı...Sularına asprin koyayım derken baktım biri yok sağa baktım sola baktım yok...Ayağa kalkmak için dizimle yerden güç alayım dedim...Ama o kadar dikkatliyim ki ezerim diye anlatamam ...Ödüm kopuyor....Sen gel dizimin altında sessiz sedasız dur...Ben dizimle kuvvet alırken... ![]() Offff çok kötü oldum yine sanırım ağlayacağım...;( |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
Konuşmak isterseniz dinlerim...__________________
Sükunet. | |
| #9 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bankadaki paramın vadesi dolduğu zaman parayı çekip K9 almayı planlıyorum. Güzel bir sürpriz olcak; ama bana başka seçenek bırakmadılar, kaç aydır ikna etmeye çalışıyorum dinlemeden reddediyorlar. Siz söyleyin bu köpekten korkulur mu: ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-09-07 14:21 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|