| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Arkadaşlar bingöl halk oyunlarının çok güzel olduğunu duymuşsunuzdur..Bunu bir seyredin, gerçekten muhteşem ,kartal figürleri ve sonrasındaki şeyler muhteşem tek kelimeyle.. http://www.youtube.com/watch?v=0CcmZyKZaU0 __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-09-07 22:10 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| hocam çok hoş ya.. hem çok güzel hemde çok eğlenceli... ![]() sahip çıkmak lazım böyle şeylere.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| valla çok değişik geldi:Daha önce hiç rastlamamaıştım böylesine.Halkoyununa sanki modern dans yada bale eklemişler gibi. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
|
| #4 | |
| Bana bir garip geldi doğrusu..Kartal oyununu bayıldım resmen... __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Hakkaten güzel. Paylaşım için teşekkürler. Anadolumun ne bol güzelliği var, keşfetmekle bitmez! __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #6 | |
| Dersimliler ve bingöllüler biraz kapışır kartal oyunununda.,iki şehirde kendilerinin olduğunu iddia eder..Doğayı insanı anlatan çok güzel bir oyundur kartal oyunu.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-09-07 20:19 . |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Daha önce hiç izlememiştim. Çok güzeldi gerçekten. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Burusk arkadaşıma katılıyorum bir bingöllü olarak bingöl halk oyunlar gerçekten çok güzel arkadaşlar herkesin izlemesini isterim ... |
| #9 | |
| Doğrusunu isterseniz bingöllü değilim..Bir bingöllü arkadaşla hangimizim halk oyunları daha güzel diye tartişırken bunu bana gösterdi.. dogrusu pes ettim, gerçekten sizin halk oyunlarınız bizimkine 5 başar gerçekten ,kabul ediyorum. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-09-07 17:37 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| karadeniz yöresinide unutmayalım ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|