"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İlişkiler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Yazıyaz'da pek konuşulmayan ama aslında herkesin konuşmaya ihtiyacı olduğunu bildiğim bir konu. Biliyorum, hepimizin içinde bir yerde bu konuyla ilgili anlatmak ya da insanların düşüncesini almak istediği bir takım sorunlar var.Bu başlık altında kadın-erkek ilişkilerini tartışabilir, aynı zamanda kendi ilişkilerimizle ilgili sorun ve deneyimlerimizi diğer üyelerle paylaşabilir, onların görüş ve önerilerini alabiliriz. Normal hayatta bu paylaşımı gerçekleştirmekte zorlanan arkadaşlarımız da bu sanal ortamda kendilerini daha kolay ifade edebilirler sanırım. Herkese iyi yazıyaz'lar. ![]() __________________
Sükunet. |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Seks üzerine kurulmuş ilişkiye hayır derim ben bir erkek olarak ! |
|
| #3 | |
Onay bekleyen
| Yorumlar biraz daha aklıbaşında olursa sevinirim. Yani yazmak istediğiniz şeyi daha usturuplu yazın lütfen! __________________
Sükunet. |
|
| #4 | |
| |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
| Boşverin... __________________
Sükunet. |
|
| #6 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir ilişkide olması gereken en önemli unsurun saygı olduğu kanaatindeyim. Eğer uzun süreli bir birliktelikse bu aşkın getirdiği heyecan, tutku vs. hisler yerini daha sakin olan sevgiye bıraktığında bazı şeylere tahammül edebilmek ve ilişkiyi tıkanma noktasına getirmemek için saygı gerekli. Bir de her ilişki koşulludur. Koşulsuz tek ilişki anne-babaların çocuklarıyla olan ilişkileridir. İnsanlar birbirlerini cepte görmeyerek, karşısındakinin değerini bilerek saygı çerçevesi içinde yaşarlarsa ilişki adına yaraşır bir biçimde yaşanılabilir diye düşünüyorum. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #8 | |
| yaş farkı meselesi.. bence yaş farkı 10 yaş olmalı.. ve de 25 yaşından önce de evlenilmemeli. |
|
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evlilik konusuna katılıyorum, evlilik yaşının gerçekten 25'ten aşağı olmaması en doğru olanı bence. İstisnai olan mutlu evliliklerin dışında kime sorsam aynı şeyi düşünüyorlar. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Sonuçta bir altyapı lazım evlilik gibi bir kuruma.Son olarak, ilk yazdığınız mesajla ilgili sizi destekliyorum. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|