| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| eşinizin erkek ve bayan ya da yalnızca erkek arkadaşlarıyla gece sizin olmadığınız bir etkinliğe katılmasına bakışınız nedir ? |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Kabul edebileceğim bir şey değil.... Zaten bunu bir kabul edebilseydim, daha farklı davranabilirdim genelde heralde... İster geri, ister ileri deyin ama kabul edemem ben... |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kadınlar bu konuda daha anlayışlı olmak zorunda bırakılıyorlar maalesef. Erkek erkeğe gidilen eğlenceler vs. yemekler sorun olmuyor fakat bir kadın bunu yapamıyor genelde. Kadın kadına evde oturulması erkeklerce daha hoş karşılanıyor. Bence eğer özgürlükse eğer bu iki taraf için de geçerli olması gereken bir durum. Olmuyorsa iki taraf da gitmemeli. Yine her şeyin sonu aynı konuya geliyor; Anlayış. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| eşim istemezse zaten ben de gitmem, yani en azından kendim için böyle durum... Ama hiçbir şekilde eşimin gitmesini de hoş karşılayamam, kabul edemem olmaz yani.... |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben niye gitmiyorum ki ![]() Diyelim ki işim var,arkadaşlarıyla gitmesinde bir problem yok bence. De sadece erkek arkadaşlarıyla çıkması durumu zaten soruyu zorlamak için eklenmiş bir seçenek bence ![]() |
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Zaten evleneceğim kadın beni tanıyarak evleniyor. Benimde böyle birşeyi kabul etmeyeceğini de bilir. Bana göre bir kadının gece vaktinde yeri kocasının yanıdır. Eğer gezmek istiyorsa çıkarız beraber gezeriz. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Böyle durumlar da genelde abartılır bayanlara biraz daha kısıtlanır bence anlayışlı olunmalı ve eşinize güvenilmeli |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Nereye ve kimlerle gittiğine bağlı. Karşı tarafa elbette saygı duyumak zorundayız. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Eşim olmayı hakeden bir insan güvenimi kazanmış demektir. O nasıl davranması gerektiğini bilir. Eğer o bir mahsur görmüyorsa benim için de bir mahsuru yoktur. Sürekli evde oturan ve beni bekleyen bir kadın istemiyorum. Eşimi merak etmek ve onu düşünmek istiyorum... Bir birey gibi davranan bir eş istiyorum. Ben giderim, o gidemez diye düşünen insanları da anlamakta zorluk çekiyorum. __________________
Sükunet. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| E zaten ben de giderdim ![]() Hani diyelim beni çağırdı eşim ve gidemiyorum,önemli işlerim var.O zaman yanağına bir öpücük konudurur ve iyi eğlenceler dilerim Zaten kötü bir amacı olsa beni neden çağırsın ki... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|