"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Hakan Şükür 35 yaşına gelmiş futbolu bırakması gerekn biridir.. Milli takımın Malta gibi 16 kişilik kadrosunda 7 profesyonel oyuncusu bulunurken neden bizim umudumuz Halen HAKAN ŞÜKÜR ... bir de şu açıklamayı yapmıştı ..sinir olmuştum ne zaman futbolu bırakacaksınız diye bir gazeteci sorduğunda - 2008 avrupa şampiyonasından sonra ..demişti.. demekki bir yerlerden desteği var.. Fethullah Hocası sağolsun ... |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Ersun Yanal'ı da F. Gülen'in kovdurduğunu iddia edin de tam olsun. Başınıza taş yağsa bu adamdan bileceksiniz. Töbe töbe.. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #3 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Alıntı:
![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü | |
| #4 | |
| Bu arada Ümit Özat gibi bir adamın kaptanlık yaptığı, İbrahim Üzülmez'in, Sabri'nin ve Servet'in banko oynadığı takımda Hakan Şükür de pek ala oynar. Önce Hakan'dan iyi bir forvet monte edin oraya, sonra çamur atın... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| açıkçası ilk defa milli takımın puan kaybetmesine üzülmedim...ayrıca fatih terimin milli takımın başında olduğu sürece milli takımın galip gelmemesinede pek üzülmüyorum... hayır hatırlıyorumda ersun yanal sırf hakanı oynatmadığı için nasıl eleştirilmişti medya tarafından. hatta devlet bakanı tarafından bile bilmem ne yüzden eleştirilmişti...ve daha sonra işine son verildi hemde hiç yakışmayan bir tavırla...daha sonra kurtarıcı diye gelen fatih terim bizi dünyaya rezil etmiş isviçreli futbolculaı dövmüştük... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #6 | |
| hakandan daha iyi bir forvet öylemi şaka falan mı bu bir odun mesela hakandan daha iyidir... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #7 | ||
| Alıntı:
Bu takıma Hakan Şükür kadar faydalı olması ancak Ersen Martin'den beklenebilir, o da son zamanlarda transfer durumu yüzünden futbolu unutmuş durumda. Sistemi değiştirmeden Hakan'ın yerine tek kişi koyamazsınız. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #8 | ||
| Alıntı:
yani hangi maçta rakibimize üstünlük sağladık norveçle 2-2 lik maçı hatırlıyorsunuzdur tanrı yanımızdaydı başka türlü o toplar girmezdi o kaleye.maltayı burda 2-0 yendiğimizde bile iyi oynamadık...çünkü bir sistemimiz yok yani o kaliteli futbolcular sahaya çıkıyor ve sanki kendi başlarına bişey yapıyor ve maçı alıyor yada alamıyorlar... hakana gelince hakan gerçekten milli takımda ve galatasarayda iyi işler yaptı ancak bitti artık oynayamıyor hala ısrar etmenin manası yok... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... | |
| #9 | |
| Diyecek bir şey bulamıyorum; sadece gülüyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #10 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Alıntı:
(O kadar uğraştım yine de alıntıladığım cümleniz kadar komik olmadı yazım) Pes ki ne pes! __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|