"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Artık Sınırı Aştılar: __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-09-07 15:21 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Fikir hürriyeti adı altın daha şunlar yapılıyor... neyse konuşturmayın beni. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Aslında siz de bunları forumlara taşıyarak hata yapıyorsunuz. Bunların her tıklanmasında bir sayaç çalışır ve kaç kere izlendiği tutulur. Bunu hazırlayan insan müsvettesi "hit"i ve yorumlara yazılan küfürleri gördükçe mest olur ve bir tane daha hazırlamaya koyulur. Bu yüzden bunları izlemek bile hatadır. Ayrıca internetin doğası gereği bu tür olayları engellemek imkansızdır. Söylemeden geçemeyeceğim. Mustafa Kemal Atatürk bunların canını nasıl yakmış böyle ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
| Bize karşı yapılanları bilmemiz gerekiyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| videolarda sorun mu var? Ben izleyemedim __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #6 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Bir araştırın bakalım TC'den konulan ne kadar video varmış.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Ama bu hakaretlerde kabul edilmez kaldırılması gerekir.. Böyle saygısız özgürlük olmaz olsun. __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. |
| #8 | |
| Ben üçünü de izleyebiliyorum, sorun yok. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | |
| Türklerin yaptıklarını da diğerlerinden ayırmıyoruz. Hepsi aynı foseptikteler. Sanal dünyanın yarattığı uyduruk insan bozmaları işte... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #10 | |
| Sapıtmış bu videoları yapanlar, acaba komik olduklarını mı zannediyorlar? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|