"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Arkadaşlar hepinize merhabalar enka şirketi ile yakın zaman içinde Kazakistan a çalışmaya gıdıyorum.Tecrubesi olan arkadaşlardan yardım ve tavsiyeler beklıyorum.. |
| #2 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Alıntı:
orada genelde türk-kazak gerginliği var... aldığınız maaşı söylemeyin ya da 200-300 dollar aylık alıyorum diyin.. tahminen oraya 1100-1200 dolara çalışmaya gidiyorsunuz ama oradaki kazaklar aylık 200-300 dollar alıyor ve türkleri kıskanıyor... birde oradaki kadınlarla birlikte olmak isterseniz parasını peşin verin ..vermesseniz şirketinize kadar gelip sizi sınır dışı yaptırabilir.. birde şehir içinde temiz kıyafetlerle gezin ..kendinizin işçi olduğunu bellettirmeyin.. yoksa polis size zorluk çıkarır ve rüşvet ister her daim... | |
| #3 | |
| ilginiz için teşekkur ederim.tavsıyelrınıze uyacagım. |
| #4 | |
| Kazakistan'a ben de gitmek istiyorum, Astana veya Alma Aty, makine mühendisiyim ve ingilizce biliyorum acaba bana yol gösterebilir misin? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|