"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Forumdaki ilgili arkadaşların mübarek ramazan aylarını tebrik ederim.İnşallah bu ay güzelliklere vesile olur.Toplum ve aile olarak mutlu bir ramazan geçirmek dileğiyle... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Sayın vatanım, bu güzel tebriğiniz için teşekkür ederim. Hayırlara vesile olur inşallah. __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Evet; ramazan güzel bir ay. Umarım bir çirkinlik de bulaşmadan sürer gider.Tüm müslüman arkadaşlarımıza kutlu olsun. |
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Aleviyim ramazan oruçunu tutmuyorum.. namaz da kılmıyorum..ama yinede kutlu olsun Sünnilere... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Herkesin ramazanı şerifini kutlar,hayırlara,huzurlara,vesile olmasını dilerim. |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Kansız şiddetsiz bir ramazan olmasını ümit ediyorum... Tüm müslümanların ramazanı kutlu olsun... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Müslüman arkadaşların ramazan ayı'nı kutlar esenlik içinde geçmesini temmeni ederim... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bir müslüman olarak dileklerinize teşekkür ediyor ve bu ayın inanan veya inanmayan herkese hayır getirmesini diliyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| insan olarak insanların, ibadet düsüncesi ile yaptılıkları masum, oruc tutma eylemine saygı duyuyorum. keske bütün insanlar bilerek kendilerini ac bırakabilecek bir dünyada yasıyor olsalardı. keske dünyada hic ac insan olmasaydı. sevgilerimle . __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Dilek ve tebriklerinizeteşekkür ediyor, tüm İslam aleminin ramazanını kutluyorum. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|