"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski02-02-06, 23:52  #1
ugurozaltn

ugurozaltn'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: manisa
Bu forumu katletmeyin-katlettirmeyin

Bu forum yazı yaz eğil mi ?

Ne zamandan beri bir partinin militan gazetesi oldu ?

Ne zamandır cep telefonu tanıtım klavuzu oldu ?

Forumu ne kolay katlettiiz böyle
ugurozaltn is offline  
Eski02-02-06, 23:54  #2
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Hahh! Ortaya laf atacağınıza suçladığınız kişileri açık açık yazın da onlar da cevaplarını versinler..
Eski03-02-06, 00:06  #3
melek

sayın uğurözaltın;
ben yaptığım işte bir sakınca görmüyorum.ayrıca ben sayın petiçli'ye danışarak cep telefonlarını tanıttım.asla hiçbir kurum ve kuruluşun reklamını yapmadım.bunun muhasebesi size düşmez.eğer yanlış bir şey yapsaydım forum yöeticileri mutlaka beni uyarırlardı...
saygılar

Eski03-02-06, 00:23  #4
petricli

Arkadaşlar,

Forumumuz tartışma için güzel bir platform olduğu gibi, bilgi edinmek isteyenlerede yardımcı olmak ve yol göstermek amacındadır.

Hiç bir partinin militan gazetesi değildir. Partilerin hepsine aynı mesafededirler. Sizde parti propogandası yapmadan partinizin Türkiye için geliştirdiği faydalı programlarını anlatabilir ve tartışabilirsiniz.

Mesela Sayın Essencenin Deniz Gezmişler hakkında yazdığı yazılar reklamsa, benim ve benim gibi düşünen arkadaşların yazdığı bir çok yazıda dini reklam anlamına gelmez mi?

Reklamla bilgi vermeyi, propoganda yapmakla politikaları tartışmayı birbirine karıştırmamakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Telefonlara gelince...

SMS bölümünde sadece telefon tanıtımları değil; programlar ve eğitici bilgilerde mevcuttur. Ayrıca reklam bir menfaat karşılığı yapılır ve yönetim olarak kimseden aldığımız 5 kuruş yoktur.

Tartışmak... Sadece tartışmak neye yarar ki!... Bilgilenmekte gerekir. Bilgi ne kadar çoksa tartışmanın düzeyi ve tadı o kadar çok olacaktır.

Saygılar,

Eski03-02-06, 01:35  #5
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Dec 2005

Sayın petriçli ben de Hİkmet Tekin ve ailesini katledenlerle ilgili yazılar yazmayı biliyorum.O Gezmiş öldü der ben Tekin öldü derim kaç yıl öncesinin şeyleri yüzünden forumda tartışma çıkar.Ha ben rahatsız olmadım ama iki tarafın da bu hassasiyeti göstermesi gerekir.(bence)
Saygılar.
ASİ12 is offline  
Eski03-02-06, 02:05  #6
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Onlar geçmişin tozlu raflarında kalan insanlar değildir.Ben o konulardan mahir çayan ın kesintisiz devrim yazılarını suni denge teoremi paylaşacağım.Hüseyin İnan'ın keskin ve net teorilerini anlatmaya çalışacağım.Deniz Gezmiş'in Thko'yu niçin kurduğunun felsefesini,yusuf'un ağzından nedenleri okuyacağız.Siz onları geçmiş olarak görüyorsanız,bunun tek nedeni korkunuzdur.
Size bir şey söyleyeyim mi o adamlar gelecektir.onun için onları iyi tanımaya bakın.

Ayrıca "geç-miş" olma kavramını sizin gibi ele alırsak mustafa kemal de geçmiştir,muhammed de geçmiştir,hitler de geçmiştir..Ama hala duruyorlar bildiğiniz gibi..

küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-02-06 02:10 .
küçükkarabalık is offline  
Eski03-02-06, 02:49  #7
ASİ12
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Dec 2005

Alıntı:
Siz onları geçmiş olarak görüyorsanız,bunun tek nedeni korkunuzdur.
Korku mu?Niye ki????
ASİ12 is offline  
Eski03-02-06, 11:44  #8
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

Sayın Petriçli, malvarlığınızı açıklamanız lazım.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline  
Eski03-02-06, 12:15  #9
ugurozaltn

ugurozaltn'nın Avatarı

Ülke / Şehir: manisa

yazı yaz forum bir orjinaliteydi en azından benim gözümde.
bir kaç tuşa basarak sony nin yedi göbek sülalesini bulacağımız bir ortamda forumun tanıtım başlıklarının 10 tanesini sony modelleriyle doldurmak bence gereksiz yer müsrüflüğüdür çünkü forum yazı yaz yani fikri tartışma platformudur. cep telefonlarının özel siteleride mevcutken.

diğer taraftan Deniz Gezmiş ve diğerleri benim sıkıntım değil.ama o isimleri bu gün kendi riyakarlıklarına alet edenler beni çok rahatsız ediyor. bu forumu da ikiyüzlülüklerine alet etmesinler istiyorum.

bu istismarcılar :
vatan Şehid lerinin kemiklerini sızlatan bu bürütüsler devrim şehitleri istiismarına utanmadan yelteniyorlar.

mazlum halkların koruyuculuğuna soyunan bu donkişotlar sözde emperyalizme savaş açarken o ezilen halkların büyük çoğunluğunun müslüman halklar olduğunu her nedense bir türlü görmüyor ve müslümanlara küfretme terbiyesizliğini gösterirken o emperyalizme methiyeler düzmeye utanmıyorlar

bunlar gerçekte kızıl faşist ama foyaları müslümanlık söz konusu olunca ortaya çıkıyor.
ugurozaltn is offline  
Eski03-02-06, 12:29  #10
spartaküs

sayın uğur,ağır konuşuyorsunuz
6.filoya defol diyen kim?
1950'lerde marshall yardımlarıyla satın alındığımızın süreci başlamadı mı?
bunlar yapılırken alet olarak islam kullanılmadı mı?
ya özal a.b.d. ilişkisi
ya a.k.p. a.b.d. ilişkisi
şu anda başbakanın oğlu a.b.d.'de en kritik konumda çalışıyor sizce bunun önemi ne?
sosyalisty diyerek kimi katletmişiz?hangi vatan şehidinin kemiklerini sızlatmışız?
apo diyorsan al sana bir a.b.d. maşası daha
bu arada öve öve bitiremediğiniz ahmed hulusi nerede yaşıyor acaba?
sizden bekliyorum yanıtı sayın uğur

spartaküs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-02-06 12:43 .

Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 08:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)