| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Siyasi ideolojiler bölümüne "Biraz da Sağı Tartışalım"adlı bir konu açıp,sağın bugününün,geleceğinin ve öneminin tartışılması için bir yazı yazdım.Ancak hiç kimse bir şey söylememiş.Yanlış anlaşılmasın ben talep yok diye değil sağcıların kendileri için düşündükleri hiçbir şey yok mu diye yakınıyorum.İçeriğinde sol geçen bir konuya sağcı arkadaşlar müthiş ilgi gösterirken kendilerinin hiçbir sorunu yokmuş gibi hareket etmelerini anlamıyorum.Solcular kendi görüşlerini eksiklerini bana göre fikirleri yanlış olsa da tartışıyorlar.Bunu biz de yapmalıyız.Benim açtığım konunun içeriğini beğenmeyen bir arkadaş olursa başka bir konu başlığı altında sağla ilgili bir tartışma başlatsın orda fikirlerimizi söyleyelim. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| O ne ki tartışmak...birşeylere kafa yormayı gerektiriyor bu kavram...başka işleri mi yok canım.....bırakın sol adını duyar duymaz neye tepki verdiklerini bilmeden sadece saldırsınlar.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-09-07 19:29 . |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| (Sağcılık solculukla bir ilgim yok bunu öncelikle belirteyim.) Belki bahsettiğiniz gibi sağcı diye belirttiğiniz kesim tartışamaz, kafa yoramaz... filan. Bu doğru olsun. Peki buna ne demeli. Solcu olmamakla insanlar zavallı grubuna mı girmiş olurlar. Bu da solcu olmanın getirdiği bir avantaj mı? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-09-07 19:30 .Sebep: Alıntı silinmiştir. |
| #4 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| ...sağcıların siyeseti bilmemesinden kaynaklanıyor ![]() melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-09-07 19:32 . |
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Sağda-Sol da birbirne karışmış durumda burada.. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ne alakası var efendim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sağın klasik özelliğinden bahsedelim, önce uygular sonra teorize eder. Eh, buradan da niye konunuzun ilgi çekmediğini çıkarabilirsiniz sanırım. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sağcıların oranı baya düştü.Doğrusu hem sağcı hem de dinci yobazlardan(ben hariç)fazla kimse kalmadı |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Gerçi müthiş akılcı tespitler sonucu bir anda faşist olmuş çoğu kimseyi bulmak olası forumda... Ben mi? Ben doğuştan faşistim canım... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| sağ görüşlü olanların oranının az olduğunu düşünmüyorum. Pek çok üyede milliyetçi duygular var. Sırf milliyetçi yönünü olması bile insanı sağ düşünce kulvarına soktuğuna göre sağcıların sayısını küçümsememiz doğru olmaz bence. Ayrıca dindar olanlar da az değil. Her sosyalist olduğunu söyleyene sosyalist denemeyeceğine göre bu kişileri solcu olarak lanse etmenin bir anlamı yok. Bu kişiler de işin içerisine girerse sağcıların sayısı bir hayli artıyor. Saygılar. __________________
"Beyaz gelinlik giydireceğim kendi ellerimle o nazlı yare Gülden gelinlik giydireceğiz kendi ellerimizle güzel vatana" ALİ ASKER |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|