| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| ben en çok Londra yı izliyorum..böyle süper planlanmış , yemyeşil betonlaşmanın az olduğu , ortasındanda times nehrinin geçtiği , yemyeşil futbol sahaları bulunan ve de bol yağışlı bulutlu günlerin fazla olduğu bir şehir.. ileride Londra ya işçi ya da yerleşmek amacıyla gitmeyi çok istiyorum... Google earttan Londra yı bir gezinin bana hak vereceksiniz kesin.. siz hangi yerleri daha çok geziniyorsunuz ? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Kudüs, sonracıma Venedik, şehir planlaması bakımından dünyanın en iyi şehri sayılan Vancouver, sonra tüm şehirlerden ayrı tuttuğum Hicaz yöresi, sonra Çorum-Dodurga (malum, memleket), Kuzey Kore... Kültürün olduğu her yer. NY gibi yapay şehirler bana çok itici geliyor. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|