"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti , atatürkçü Türkiye Cumhuriyeti/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Aug 2007
| Hugo Chavez in Ülkesi venezuela nın resmi adı İspanyollardan bağımsızlıklarını sağlayan SİMON BOLİVAR ın anısına Bolivarcı Venezuela Cumhuriyetidir. neden bizde Ülkemize Atatürkçü Türkiye Cumhuriyeti resmi adını vermiyoruz.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Yapmayın allah aşkına yakında Atatürkün adına ağzımıza aldığımızda hüküm giyeceğiz, birde ülkenin ismini mi değiştirelim.. |
|
| #3 | |
| |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Dünyada kaç ülke var adını kurucularından almış. İlginç bir yaklaşım. Ama sanki gündem oluşturmak amaçlı gibi. Bu düşünceyle ciddi bir şekilde halka danışılsa pek kabul göreceğini sanmıyorum. Çünkü şu an ki haliyle Türkiye etkin grupların çatışma ortamına sürükleniyor gibi. __________________
Binayı nem, insanı gam yıkar demişler, önyargıları da iceberg yıkacak... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Atatürkçülüğü resmileştirmenin veya millileştirmenin bir fayda unsuru olabileceğini sanmıyorum. Önemli olan insanların Atatürkçülüğü öğrenmesi ve doğru değerlendirmesi gerekir. Şayet bugün onun devrimleri tamamlanmış olsaydı bugün irticayı,bölücülüğü,emperyalizmi,kapatilizmi vs bu ülkede tartışmıyor olurduk. Sonra kendini devrimci zanneden bazı kesim "yok yok devrim lazım devrim" gibi güney amerika filmlerine özenmezlerdi. Devrimler 85 yıl önce de geçerliydi, şimdi halen Atatürk'ün devrimlerinin tamamlanmasına ihtiyaç var, resmi bir isme değil sayın macedonia.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yahu sizin Atatürk anlayışınız bu mu? Size artık diyebilecek tek sözcük bulamıyorum. Atatürkçülük şekilde kalmış onlarca yıldır ve kalmaya devam edecek sanırım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #7 | |
| |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Sanırım siz Atatürkçülüğü de benim sözlerimi anladığınız gibi anlıyorsunuz. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #9 | |
| |
|
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Atatürk'ten nefret eden insan sayısının artmasını isteyenler için doğru bir adam olabilir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|