"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| İtalya da yapılan araştırmalar sonucunda, çoğunlukla zararlı olduğu belirten kahvenin sağlığa 17 yararı ortaya çıktı. * Kolesterolü düşürüyor. * Ağrı kesicilerin etkisini yüzde 40 oranında artırıyor. * Şeker hastalığının erken uyarı sinyali olarak kabul ediliyor. * Göğüs kanseri riskini azaltıyor. * Günde 3 fincan kahve, astım tehlikesini azaltıyor. * Kahve girişkenliği arttırıyor. * Siroz hastalığı riskini yarı yarıya düşürüyor. * Nefesi açıyor. * Kemikleri güçlendirir, ancak yaşlılar fazla tüketmemeli. * Menopoz sorununu giderir. * Tip 2 diyabeti ve Parkinson hastalığından koruyor. * Selülit gibi cilt sorunlarına karşı etkili oluyor. * Yüksek tansiyonu önlüyor. * Pankreas kanserini azaltıyor. * Kalp rahatsızlıklarını büyük oranda önlüyor. * Bağırsakları düzenliyor. * Depresyona karşı etkili. http://www.hekimce.com/?kiid=2973 (sabah uyanınca bir Espresso gibisi yoktur )__________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| kendimi bildim bileli kahve icemeyi severim. bir yararınıda ben yazayım. uykusu kalındıgında zihni acıyor hormonal dengeyi saglıyor. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Geceleri tavanımın bir sanat eseri olduğunu anlamamı sağlıyor. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sigaramın yanına vazgeçilmez içeceğim ![]() |
| #5 | |
| bir elinde nargile( ya da sigara) boğaza karşı ne güzel gider... tabii rüzgarın hafiften okşamasınıda unutmayalım... __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Katılıyorum. Türk kahvesiyse az şekerli, nescafe ise sade ve sert olmalı. Ağzınız çamur gibi olacaktır ama o tadın eşi yok. Ama bir elma, bir fincan kahveden daha fazla açıyormuş uykuyu... Birde yanlış bilinen bir durum var. İçki içenler rahatlamak için kahve içerler. Oysa kahve mide bulantısı varsa artırıyormuş. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #7 | |
| ama içkiden sonra iyi geldiği doğrudur..çakı gibi yapar.. ![]() __________________
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kafa iyi olsa da midenin altını üstüne getiriyor. Bir kaç hevesle üstüne içtiğim oldu. Ama artık içkiden son yudumu aldıktan sonra bir saat bekliyorum kahve içmek için. Bence siz de bekleyin ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Selülit için bire bir ![]() Bayanlardan da kahve hakkında ancak bu yorum beklenir desenizde....Kahve içmeyi seviyorum...Türk kahvesinden bahsetmiyorsanız tabi... Türk düşmanlığı olarak algılanabilir aman hassas bir konu...Keza herşeyi yanlış anlamaya müsait bir toplumuz... ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|