"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| Aşagıdaki resme dikkatle bakın.Şimdi monütörden 2 metre kadar uzaklasın şimdi :61 :D |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| 2 metre değil daha fazla uzaklaşmak lazım... ya da ben gözlerimle övünebilirim.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Severim böyle şeyleri ![]() |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Çok sağlam fotoğraflar. Daha varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Sakarya
| ilginç ve hoş... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Fazla uzaklaşmanıza gerek yok gözlerinizi kısarakta bakabilirsiniz.Paylaşımınız için teşekkürler. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: nereye
| Çok güzel bir resim, sağdaki günlük hayatta karşılaştığımız insanları temsil ediyor galiba. Soldaki ise bizi korumaya çalışan insanları, annemizi ve babamızı. içi dışı bir insanla karşılaşmak zor artık. __________________
!!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden içerideki cephenin suskunluğudur !!! Gazi Mustafa Kemal Atatürk... |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: nereye
| Alıntı:
![]() __________________
!!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden içerideki cephenin suskunluğudur !!! Gazi Mustafa Kemal Atatürk... | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Gerçekten çok değişik.Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|