| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| [/IMG]her yıl belli bir tarihte oluşan bu silüetin anlamı nedir daha doğrusu nasıl bu olabiliyor... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bana tipik bir hile gibi geldi. Acaba hangi tarihte nerede oluşuyormuş bu siluet? Dincileri suçlarsınız sürekli ama neredeyse onlar kadar "İlahi" olaylara düşkünsünüz. Anlamak mümkün değil doğrusu.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | ||
| Alıntı:
arama motoruna -damal dağı- yazın ve karşınıza çıkanlara bakın __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... | |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bir kere ben Türkçeyi güzel anlama taraftarım, ben kesin bir kanı belirtmedim bakın ne demişim: "Bana tipik bir hile gibi geldi." Öte yandan acaba bu siluetin oluşmasında ne gibi bir sonuca varılması isteniyor insanların. Ardından gelecek propaganda belli işte. "Tanrı'nın işi.", "İlahi bir olay.", "Atatürk de zaten mücizevi bir insandı." Bu birilerine tapmak değil de nedir? Bence sayın Atam onu böyle gözler önüne serip, bu şekilde reklamını yapacagınıza fikirleriyle konuşturun daha iyi. Böylesi oldukça "Dinci" bir yöntem. Ben de zaten bu belirttiğim noktalarda muhalefet yapıyorum size.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | |
| sayın elenorin... benim bu başlığı açmamdaki neden reklamını yapmak yada fikirlerini anlatmak değil çünkü farklı başlıklarda bu tartışıldı... hatta konuya yazacak arkadaşların ATATÜRK le ilgili yorum yapmamalarını rica ediyorum çünkü burdaki amaç sadece ve sadece bu silüet nasıl oluşuyor... doğrusu benimde aklıma ilk gelen bir hile olabileceği ancak şimdiye kadar böyle bir idda atanı duymadığım için... peki nasıl oluyor sorusunu sordum __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Sep 2007
| Bana da hile geldi... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Hollanda
| Hile de olabilir, olmayadabilir. Ama ben Ayvalık'ta, bir tepenin üstünde Atatürk şekli gördüğümü hatırlıyorum. __________________
Karanlığın olmadığı bir yerde buluşacağız. |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Atatürk Kayalıkları Gömeç'in tepesindeki tepelere , belirli bir alan içinde baktığınızda aynı silüet görülüyor.. kayalıkların getirdiği şekil. Ülkemiz içerden ve dışardan bu derece tehdit altında olunca , Milletimizin Atatürk'ü her yerde araması da normal . Aslında Atatürk'ü öğretilerinde ve onun pratiğinde, yaptıklarında bulmamız lazım. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-09-07 14:21 . | |
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu resim hile değil.. Burası, Ardahan-Damal Ve her yıl bu gölgenin oluşacağı zaman, bir çok insan bu anı kaydeder. ![]() Bence bu son derece tesadüf eseri bir durum. Ata'nın silueti hepimizin hafızasındadır. Doğada gördüğümüz bir çok şey benzeyebilir belkide aslında daha başka şeylere benzeyen durumlarda oluyordurda biz bilmiyoruzdur.. ![]() Fotografı biraz inceleyecek olursak.. Yukardaki ilk çıktıdan gölgele doğru bir çizgi çektim ve diğer çıkıntılara bu çizgiye paralel çizgiler çektim ve normal olarak gölgenin düştüğü yerlere denk geldi. Bu kadar ustalıkla hile yapılamaz... ![]() Dediğim gibi bu sadece tesadüf bence. Yani bu konunun Allah'ın hikmeti olduğunu düşünmüyorum. ... __________________
Akarsu'yum bir anadan doğmadım Aşkımdan gayrıya boğun eğledim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| tesadüfi bir olay ama bence mükemmel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|