"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Türkiye/Kuzey Kürdistan.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: bir Devlet olarak adı ileride Türkiye/Kuzey Kürdistan olarak değiştirilsin mi ... | |||
| Evet değiştirlisin.. | 17 | 34.69% | |
| Hayır değiştirilmesin.. | 32 | 65.31% | |
| Oy Verenler: 49. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Sep 2007
| devletin ileride böyle bir isimle değiştirilmesi taraftarımısınız.. ben böyle bir birlikteliğine evet derim... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Türkiye-Kuzey Kürdistan-Lazistan Ortaya böyle bir karışıkta yaptırabiliriz?! __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Kesinlikle karşıyım.Böyle bir şey olunca kürtler dışındaki insanların tepkisini bir düşünün.Ben düşenmiyorum __________________
Kurtların Olduğu Yerde Çakallar Gezemez |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Eskiden Anadolu İslam Cumhuriyeti felan derlerdi. Bu da yeni çıktı heralde. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Peki ABD için mesela bir isim koymak isterseniz ne yazmanız gerekirdi acaba,Sayın Partizanfk?Zenci-İngiliz-ispanyol-Meksikalı-İtalyan... Uzatın uzatabildiğiniz kadar.Ne zaman anlayabileceğiz bilmiyorum.Devletleri ırklar,dinler kurmaz.Devletleri var eden güç ortak idealler için bir arya gelen insanlardır.Bir devletin önünde belirli bir ırk isminin illaki olması Fransız ihtilali sonrasında çıkmış bir saçmalıktır.Ülkeler onu var eden milletlerin etnik kökeni ile değil idealleri ile anlam kazanır. vatanım Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-09-07 16:20 . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| yok olmasın...güneyle birleşin sizde rahat edin bizde __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Batı Türkistan-Kuzey Kürdistan-Doğu Yunanistan-Batı ermeniztan-Güney Lazistan federasyonu ![]() __________________
Bırakınız geçsinler, bırakınız yapsınlar! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Ne alaka? Birleştirsek ne olacak? Bundan kim gönenir? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Olmaz öyle şey, ben Çerkes olarak gücenirim. Ama ismin içine Kuzey Kafkasya veya Dağıstan'ı da katarsanız durum değişir ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Aslını isterseniz hiç bir etnik kimliğin ön planda olmadığı bir isim olabilir.Anadolu ismi tercih ederim.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-09-07 20:45 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|