| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Windows kapatırken sizin için söyledikleri *kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın... *gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun... *windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... *bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik...haftaya gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!...brovaoooo *oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya! *"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." seklinde olur eger icli bir bilgisayariniz varsa.. *bu kadar.. dağılabilirsiniz... *beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum *bugünü de kazasız belasız atlattın *verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz *- bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz... *"şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..bi dahaki oturumda sorarım ben sana *"yedeklemişsindir inşALLAH..hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan..eheh" ALINTI __________________
Zayıf ve köksüz inançlar ,şişesi olmayan gaz lambasına benzer.Ufacık bir şüphe esintisinde ışığı hemen sallanmaya ,titremeye başlar.Şiddetli bir esinti karşısında sönebilirler. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Kapanırkeni bilmiyorum da Cengiz Kurtoğlu' nun şarkısıyla açılanını biliyorum ![]() ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|