| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| internet üzerinden oynadığınız oyunlar var mı ? ![]() |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Bir ara MU oynuyordum fakat zamanımın elimden kayıp gittiğini ve elimde birikenlerin sahte taşlar olduğunu gördüm. Sakın başlamayın veya hemen bırakın dostar. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Go ve de Poker geceleri iyi sarıyo ![]() |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ogame oynardım ilk çıktığı zamanlarda. Birinci evrende ilk yüzdeydim. İttifağım falan yoktu. Bir gece ansızın dört ayrı filomda binlerce komutamı yakaladılar. Baktım ki ayların emeği tek gecede siliniyor, bırakırım ben bu oyunu dedim ve bıraktım. Pokemon oyunu vardı. Sıkıntıdan onu da oynamıştım. 100 level 10 tane pokemonum vardı ![]() Diğer online oyunları da denedim ama hiç birinden zevk alamadım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Bende Ogame oynadım, 3. Evrende baya iyi durumdaydım. Hiç filo yedirmedim kendi isteğimle bıraktım. Boş yere strese giriyordum. Gereksiz. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| frikik oyunu vardı.. multı oynuyordunuz.. puanalr alıp sıralanıyordunuz 5 er frikik çekiyordunuz.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Oyunus'un oyunlarını bazan oynarım, bir de benim vazgeçilmezim puzzle var tabii. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| okey.gen.tr den okey oynardım...deli oyunu diye boşuna demiyorlar.. ![]() birde böyle 5-10 kişi olunca need for speed acayip sarıyo.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Mynet'ten satranç (özellikle), tavla, okey. Online oyunlar olaraksa Counter Strike, Middle Earth II , Age Of Empires II __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| bende hattrick.org dan menagerlik oyunu oynuyorum mükemmel tavsiye ederim |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|