"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski16-09-07, 22:50  #1
gizemnur
Bilim - Mitoloji
Dergi Yazı İşleri

gizemnur'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
İnsan eti yiyen cani

İnsan eti yerken kendimden geçiyorum

16 Eylül 2007Arda AKIN/ ANKARA Ankara’da tutuklanan Özgür Dengiz, "Cafer Er’i öldürdüm. Cesedinden kestiğim etlerinden bir kısmını çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum" diyerek işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

ÖLDÜRDÜĞÜ insanları yiyen film kahramanı doktor Hannibal Lecter’ı anımsatan 27 yaşındaki Özgür Dengiz’in, ilk cinayetini 17 yaşındayken işlediği ortaya çıktı. İfadesiyle deneyimli polislerin bile kanını donduran Dengiz, cinayetlerini anlatırken gülme krizi geçirdi.

Kıbrıs Gazisi emekli bir astsubayın oğlu olan Dengiz, emniyette tüyleri diken diken eden cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. 10 yıl önce bir arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle üç yıl hapis yatan Dengiz, geceleri uyuyamadığı için sabahlara kadar sokaklarda gezdiğini bildirdi. Dengiz, son kurbanı Cafer Er’e bir hafta önce Mamak Akdere Mahallesi’nde bir parkta tek başına bira içerken rastladığını söyledi. Bir süre kurbanını izleyen Dengiz, şunları anlattı:

ENSESİNDEN VURDUM

"Parkta bir bankta oturuyordu. Önce selam verdim. Bir süre sohbet ettikten sonra arkasına geçtim ve ensesine iki kurşun sıkarak öldürdüm. Etrafta kimse yoktu. Cesedi ağacın altına doğru sürükledim. Belimdeki bıçakla bacaklarını ve kollarındaki etleri kestikten sonra iki ayrı poşete koydum.

ÇİĞ ÇİĞ YEDİM

Daha sonra cesedi çarşafa sararak, araca yerleştirdim. Bir süre cesetle birlikte şehirde tur attım. Daha sonra da cesedi, Mamak Çöplüğü’ne attım. İki poşet içindeki etlerden bir kısmını eve gitmeden çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum.

PİŞMAN DEĞİLİM

Vicdanım rahat, pişman değilim. Yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim. Artık bundan sonra sadece insan eti yemeyi düşünüyordum. Çünkü rüyamda sürekli kurban edildiğimi görüyordum. Ben kurban olacağıma başkalarını kurban etmeye karar verdim."

Kaynak: Haberler.com

Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-09-07 02:06 .Sebep: Bu tip alıntılarda kaynak belirtilmesi "Zorunludur."
gizemnur is offline  
Eski17-09-07, 00:29  #2
ABCDE
Felsefe - İnançlar

ABCDE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Evet, bunu yapan bir insandir. Tarihte insan eti yiyen pek cok insana rastlayabilirsiniz. Hatta bircok yerli kabile bunu dinsel inanis olarak da gerceklestirir.

Türkiye'de böyle bir olgu'nun ortaya cikmasida normal karsilanmalidir. Siddetli sosyal, siyasal ve ekonomik problemlere sahip ülkelerde her gecen gün akil sagligi bozuk insanlarin sayisinda artis olacaktir. Bu olguyu sosyolojik bir gerceklik olarak kabul edebiliriz.
Eski17-09-07, 00:34  #3
süpheci

süpheci'nın Avatarı

ben bu günlerde en cok kendi kendisi ile konusan insanlara cok rastlıyorum. genellikle genc insanlar. baktıgınız zaman normal gibi görünüyor.

sayın ABCDE dedigi gibi sorunlar yumagı olan bir ülkede bu türden hadiseler normal sanki
Eski17-09-07, 01:36  #4
PENtagram_

Giriş Tarihi: Feb 2007

Bu caninin yakalandığındaki açıklaması ise daha üzücü evet yakalandım hiç pişman değilim içeri girerim 30 sene yerim ama elbet af çıkar ve yemeye devam ederim şeklindeki kelamları nasıl bir ülkede yaşadığımızın göstergesidir.alacağı ceza müebbet olmalıdır
PENtagram_ is offline  
Eski17-09-07, 13:37  #5
mavi-yeşil

mavi-yeşil'nın Avatarı

Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn

Alıntı:
Sayın Mason şöyle demiş:

Mesajı Göster
Evet ya bu haberi geçen gün gördüm, şok oldum.

Sanırım bu vaka Türkiye'de ilk kez yaşanıyor. İyide bu adam cezaevine attılar. Şimdi koğuş arkadaşları tehlike altında değil midir ?

Özellikle şişman olanlar.
o kadarda salak değillerdir herhalde..ayrı bir hücreye falan koyarlar..

ama burası türkiye adam içeride ıslah olacağı yerde hırsızdan hırsızlığı ,katilden adam öldürmeyi,gaspçıdan gasp etmeyi öğrenipte çıkıyor..
birde içeride gruplaşıp dışarıda mafya oluyorlar..

hapishaneler suç öğretme okulları gibi çalışıyor..

Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır
mavi-yeşil is offline  
Eski17-09-07, 13:40  #6
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Bu akıl rahatsızlığı olan suçluları cezaevine koyduklarında aynı zamanda psikolojik tedavi de yapıyorlar mı? Yoksa hiç bir anlamı yok, 30 sene de olsa dışarı çıktığında yine aynı şeyi yapacak bu adam sonuçta.

Belki de çok canı çekip dayanamayıp kendi kendini filan yer herkes kurtulmuş olur...
Eski17-09-07, 13:44  #7
mavi-yeşil

mavi-yeşil'nın Avatarı

Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn

Alıntı:
Sayın Dilara şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bu akıl rahatsızlığı olan suçluları cezaevine koyduklarında aynı zamanda psikolojik tedavi de yapıyorlar mı? Yoksa hiç bir anlamı yok, 30 sene de olsa dışarı çıktığında yine aynı şeyi yapacak bu adam sonuçta.

Belki de çok canı çekip dayanamayıp kendi kendini filan yer herkes kurtulmuş olur...
ne tedavisi sn dilara adamların suç kültürü gelişiyor hapiste..

Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır
mavi-yeşil is offline  
Eski17-09-07, 18:11  #8
Şirin

Şirin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Ülke / Şehir: Ankara

Zaten daha öncede afla dışarı çıkmış adam yine afla çıkarım diyormuş ne rahat..
Eski17-09-07, 19:22  #9
Sürgün

Sürgün'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.

insan eti yemek yamyamlığa delalet ediyor da kurban bayramında ellerinde satırlarla, bıçaklarla hayvan boğazlayıp, hemen onun yanına mangal partisi kurup pişirip yemek niye yamyamlık olmuyor?
hiç toplu halde kurban kesilen yerlere tepeden kuşbakışı baktınız mı?
bence bütün mesele toplumsal tabular ve bakış açıları ile ilgili.
kimbilir emekli astsubay babanın sultası altında ne emirler, ne yasaklarla büyümüş zavallı bir çocukluğu olmuştur. bence bu aynı zamanda toplumsal kuralları temsil eden babaya ve geçmişte yaşanan problemli çocukluğa bir başkaldırıdır da.
Eski17-09-07, 20:01  #10
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Cezaevinde özel bir hücreye konulacak sanırım,aslında akıl sağlığını yitiren insanların sayısında artış var ekonomik yetersizlikler,işsizlik insanları çıldırtma noktasına getirdi.İnsanların ruh sağlığı her geçen gün bozuluyorsa bunun altında yatan nedenlerin bir irdelenmesi gerekir.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı