"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| İnsan eti yerken kendimden geçiyorum 16 Eylül 2007Arda AKIN/ ANKARA Ankara’da tutuklanan Özgür Dengiz, "Cafer Er’i öldürdüm. Cesedinden kestiğim etlerinden bir kısmını çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum" diyerek işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.ÖLDÜRDÜĞÜ insanları yiyen film kahramanı doktor Hannibal Lecter’ı anımsatan 27 yaşındaki Özgür Dengiz’in, ilk cinayetini 17 yaşındayken işlediği ortaya çıktı. İfadesiyle deneyimli polislerin bile kanını donduran Dengiz, cinayetlerini anlatırken gülme krizi geçirdi. Kıbrıs Gazisi emekli bir astsubayın oğlu olan Dengiz, emniyette tüyleri diken diken eden cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. 10 yıl önce bir arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle üç yıl hapis yatan Dengiz, geceleri uyuyamadığı için sabahlara kadar sokaklarda gezdiğini bildirdi. Dengiz, son kurbanı Cafer Er’e bir hafta önce Mamak Akdere Mahallesi’nde bir parkta tek başına bira içerken rastladığını söyledi. Bir süre kurbanını izleyen Dengiz, şunları anlattı: ENSESİNDEN VURDUM "Parkta bir bankta oturuyordu. Önce selam verdim. Bir süre sohbet ettikten sonra arkasına geçtim ve ensesine iki kurşun sıkarak öldürdüm. Etrafta kimse yoktu. Cesedi ağacın altına doğru sürükledim. Belimdeki bıçakla bacaklarını ve kollarındaki etleri kestikten sonra iki ayrı poşete koydum. ÇİĞ ÇİĞ YEDİM Daha sonra cesedi çarşafa sararak, araca yerleştirdim. Bir süre cesetle birlikte şehirde tur attım. Daha sonra da cesedi, Mamak Çöplüğü’ne attım. İki poşet içindeki etlerden bir kısmını eve gitmeden çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum. PİŞMAN DEĞİLİM Vicdanım rahat, pişman değilim. Yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim. Artık bundan sonra sadece insan eti yemeyi düşünüyordum. Çünkü rüyamda sürekli kurban edildiğimi görüyordum. Ben kurban olacağıma başkalarını kurban etmeye karar verdim." Kaynak: Haberler.com __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-09-07 02:06 .Sebep: Bu tip alıntılarda kaynak belirtilmesi "Zorunludur." |
| #2 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Evet, bunu yapan bir insandir. Tarihte insan eti yiyen pek cok insana rastlayabilirsiniz. Hatta bircok yerli kabile bunu dinsel inanis olarak da gerceklestirir. Türkiye'de böyle bir olgu'nun ortaya cikmasida normal karsilanmalidir. Siddetli sosyal, siyasal ve ekonomik problemlere sahip ülkelerde her gecen gün akil sagligi bozuk insanlarin sayisinda artis olacaktir. Bu olguyu sosyolojik bir gerceklik olarak kabul edebiliriz. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| ben bu günlerde en cok kendi kendisi ile konusan insanlara cok rastlıyorum. genellikle genc insanlar. baktıgınız zaman normal gibi görünüyor. sayın ABCDE dedigi gibi sorunlar yumagı olan bir ülkede bu türden hadiseler normal sanki __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu caninin yakalandığındaki açıklaması ise daha üzücü evet yakalandım hiç pişman değilim içeri girerim 30 sene yerim ama elbet af çıkar ve yemeye devam ederim şeklindeki kelamları nasıl bir ülkede yaşadığımızın göstergesidir.alacağı ceza müebbet olmalıdır |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Alıntı:
ama burası türkiye adam içeride ıslah olacağı yerde hırsızdan hırsızlığı ,katilden adam öldürmeyi,gaspçıdan gasp etmeyi öğrenipte çıkıyor.. birde içeride gruplaşıp dışarıda mafya oluyorlar.. hapishaneler suç öğretme okulları gibi çalışıyor.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır | |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu akıl rahatsızlığı olan suçluları cezaevine koyduklarında aynı zamanda psikolojik tedavi de yapıyorlar mı? Yoksa hiç bir anlamı yok, 30 sene de olsa dışarı çıktığında yine aynı şeyi yapacak bu adam sonuçta. Belki de çok canı çekip dayanamayıp kendi kendini filan yer herkes kurtulmuş olur... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Alıntı:
![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Zaten daha öncede afla dışarı çıkmış adam yine afla çıkarım diyormuş ne rahat.. __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| insan eti yemek yamyamlığa delalet ediyor da kurban bayramında ellerinde satırlarla, bıçaklarla hayvan boğazlayıp, hemen onun yanına mangal partisi kurup pişirip yemek niye yamyamlık olmuyor? hiç toplu halde kurban kesilen yerlere tepeden kuşbakışı baktınız mı? bence bütün mesele toplumsal tabular ve bakış açıları ile ilgili. kimbilir emekli astsubay babanın sultası altında ne emirler, ne yasaklarla büyümüş zavallı bir çocukluğu olmuştur. bence bu aynı zamanda toplumsal kuralları temsil eden babaya ve geçmişte yaşanan problemli çocukluğa bir başkaldırıdır da. __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
| #10 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Cezaevinde özel bir hücreye konulacak sanırım,aslında akıl sağlığını yitiren insanların sayısında artış var ekonomik yetersizlikler,işsizlik insanları çıldırtma noktasına getirdi.İnsanların ruh sağlığı her geçen gün bozuluyorsa bunun altında yatan nedenlerin bir irdelenmesi gerekir. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|