"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Evli olanlara yada evlenmeyi düşünenlere güzel bir hikaye!! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| Evli olanlara yada evlenmeyi düşünenlere güzel bir hikaye!! Olay İngiltere'de geçiyor: Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar, ama 'biraz Beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış, 'acelesi olduğunu istemediğini' söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş. Adamcağız da 'karım huzur evinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim, geç kalmak istemiyorum' demiş. 'Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde' Demiş hemşire. Adam üzgün bir ifade ile 'ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bilmiyor' demiş. Hemşireler hayretle 'madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz' demişler. Adam buruk bir sesle 'ama ben onun kim olduğunu biliyorum' demiş. |
|
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Ümit, Öykü çok güzel teşekkür ederim. Beni çok duygulandırdı. Umarım bütün insanların hayatında böyle değerli sevgi, saygı olur umarım. Saygılar. |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| gerçekten çok etkilendim. evlilik hazırlığı yapan biri olarak bana moral verdi açıkçası. bizim aşkımızında büyük olduğunu düşünüyorum ama inşallah yaşlandığımızdada böyle devam eder. iyi günler. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| gözlerim yaşardı... __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2007
| gerçekten çok güzel... hakkaten duygulandırıyor insanı... |
|
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Herkes karşındaki için böyle düşünse ve hareket etse, kimse kırılmaz sanırım. Keşke karşımızdakinin kim olduğunu her an hatırlayabilsek. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| insanın böylesine büyük bi aşkla ya da sevgiyle karşısındakine değer vermesi muhteşem bir şey...dilerim herkes böyle samimi bir birliktelik yaşar...bende bi dizi de izlemiştim adamın karısı Alzheimer hastası,adam karısını vuruyor sırf onu bu şekilde görmemek için hergün acı duyduğunu buna dayanamadığını söylüyordu gerçe kadın ölmüyorrdu..belki ölüm çare diye düşünüyor ancak şu diyebilirim ki çok sevdiğiniz, bizamanlar aşık olduğunuz insan sizi tanımıyorsa size yabancı gözlerle bakıyorsa ve bu bir hastalıksa...gerisini düşünmek bile istemiyorum ölümden bile beter bişey.... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| koşulsuz sevmek bu işte!... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: İstanbul.
| biraz the notebook'u hatırlattı bana...çok güzelmiş.. __________________
''önce seni yok sayarlar. sonra sana gülerler. ardindan savaşirlar seninle. ve sonunda sen kazanirsin..'' |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| daha onceden de okumustum gerçekten etkileyici __________________
İhanetin Bağrına Hançer olduk Saplandık.. Ve sonunda Mukafat Yiğitlikle Suçlandık.. FAŞİSTLİKLE Suçlandık..!!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|