"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Karabag meselesi - kim suclu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Bu konunun tarihi arka plani hakkinda henuz yeterince bilgiye sahip olmadigim icin bu basligi acmak istedim. Malesef ulkemizde bu konuda objektif davranilmadigini dusunuyorum. Sadece bir kac makale okudum, gercekten yeterli bilgim yok tekrarlamak isterim. Umarim bu konuda gercekten bilgisi olan ve taraf tutmaksizin objektif degerlendirme yapan arkadaslar yardimci olabilirler. Simdiden tesekkurler. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| http://www.yaziyaz.com/forum/thread21567.html Bu adreste olayın güncel boyutu tartışılmaktadır. Umarım size yararlı olur. Yukarı - Dağlık Karabağ Emperyalistlerin amaçları ve Büyük Ermenistan hayali ile işgal edilmiş, demokrafik yapısı ile oynanmıştır. Karabağ bu işgal sırasında bir çok insanlık suçuna da sahne olmuştur. Karabağ '' Hür '' dünyanın unuttuğu bir coğrafyadır. Karabağ Sorunu Üzerine » DAĞLIK KARABAĞ SORUNU » Sorunun Tarihsel Kökenleri __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Karabağ sorunu azerilerle , ermenlilerin bir arada yaşadığı bir bölgedir. kendi anayasa sı meclisi vardır.. ve ve BM tarafından tanınmayan bir devlettir.. Bu aslında ermenilerin Karabağ ı azerilerden koparmak için oluşturduğu bir yöntemdir.. Karabağ ayrı bir devlet niteliği kazanacak ve böylece ermenilerin işgal ettiği karabağ Hukuken tanınmış olacak.. Ermenistan a bağlı olmasa da Karabağ ermenilerinin çoğunluk olması nedeniyle burası da bir ermeni devleti sayılacak.. ayne KKTC gibi.. Bizim desteğimizle kuruldu ama bize direk bağlı değil.. ama biz orada yine hüküm sürüyoruz... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| .... Shiraz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-09-07 00:50 . |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| olan şey şudur.Sovyet rusya dağıldıktan sonra silahlarını çekilirken ermenilere bıraktı.Tıpkı bosnalıları kessin diye doğu almanyanın hakimlerinin sırplara silah vermesi gibi. Karabağ taa 1920 lerde sovyet yönetimince ermenistandan koparlıpı azerbaycana bağlanmıştı.bu 70 yıllık hesabı ermeniler güzel bir gördü.1 milyon azeriyi sürdü.Şimdi bu koçeryan denen adam şu osmanlıda ismini çok duyduğumuz daşnak partisinin son lideri gibi birşey.yani milliyetçi manyaklık adamlara gayet iyi işlemiştir.70 yıl önce Türkiyede başaramadıklarını karabağda becerdiler.olan şey bu.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Batı Trakya da türkleri bulgar türkleri Karabağ sorunu PKK ile Suriye sorunu | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Evlerinden yurtlarından edilen çok karabağlı azeri tanıyorum Ve orada yapılan katliamları onların ağzından.. Ruslar ermenilere yardım ediyor da biz neden azerilere yardım etmiyoruz? Azeriler topraklarını geri almaya korkuyorlar çünkü arkada rusya var. Bizim yaptığımız yardımsa asker eğitmekten öteye geçmiyor. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
gerçekten diyorum... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Artık( Karabağ meselesin de ) Arkamızda kimsenin olmasına gerek yoktur. ''Egemenlik - İstiklal verilmez, alınır '' Aliyev gerekenleri açıkça söylemiş ve açık uyarıda bulunmuştur. http://www.yaziyaz.com/forum/thread21567.html __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Ama sanıyorum daha cesur davranabilmeleri için desteğe ihtiyaçları vardır demek istiyorum |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|