| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumda En Beğendiğiniz Üye? | |||
| Melnur | 13 | 41.94% | |
| Dr.Che | 5 | 16.13% | |
| Türker | 12 | 38.71% | |
| Canuğur | 10 | 32.26% | |
| Petriçli | 17 | 54.84% | |
| İbra | 9 | 29.03% | |
| artena | 9 | 29.03% | |
| İlker | 8 | 25.81% | |
| Işık | 5 | 16.13% | |
| Melek | 9 | 29.03% | |
| spartaküs | 6 | 19.35% | |
| Türesin | 5 | 16.13% | |
| Adil | 2 | 6.45% | |
| kava | 1 | 3.23% | |
| Seha | 1 | 3.23% | |
| comandante | 2 | 6.45% | |
| süvari | 2 | 6.45% | |
| azadli | 2 | 6.45% | |
| ozansevinc | 1 | 3.23% | |
| orkhun | 5 | 16.13% | |
| diplomat | 2 | 6.45% | |
| ümit | 2 | 6.45% | |
| hancı | 14 | 45.16% | |
| ::anka:: | 2 | 6.45% | |
| uğur | 3 | 9.68% | |
| YarasaSpor | 1 | 3.23% | |
| ASİ12 | 3 | 9.68% | |
| portia | 3 | 9.68% | |
| ulubatli | 1 | 3.23% | |
| cengiz | 3 | 9.68% | |
| kehleti | 1 | 3.23% | |
| engin_ol | 1 | 3.23% | |
| A.G.A | 1 | 3.23% | |
| BRAVEBLACK | 1 | 3.23% | |
| yürüyüş01 | 2 | 6.45% | |
| Elifcik | 2 | 6.45% | |
| umit | 3 | 9.68% | |
| diplomat | 1 | 3.23% | |
| selim_06 | 1 | 3.23% | |
| petricli2 | 3 | 9.68% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 31. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Melek hanım açmaktan vazgeçti herhalde..Bari ben açayım..Birini unutmuşsam çok özür dilerim.Gecenin bu saatinde dalgınlığım olduysa affola.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-02-06 02:39 . |
| #2 | |
| Bu arada çoklu oy verme sistemi açıktır.Birden çok üyeye oy verebilirsiniz.Tabi .okunu çıkarmayalım herkese vermek gibi o zaman bir anlamı kalmaz ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Sayın ugurozaltın'ı unutuşsunuz galiba. Saygılar. |
| #4 | |
| Uğur=Ugurozaltn.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Başka bir uğur daha vardı da.Onu kastettiniz zannetmiştim. Tekrar saygılar. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Essence ! Sitemize üye olanların sayısı 624'ü gösteriyor.Üye olan bütün herkesi candan ve yürekten kutluyor ve onların arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Bu değerli siteyi kuranları ve bizlerin böyle bir sitede buluşmamızı sağlayanları,sitemizin düzeyli bir şekilde yürümesini sağlayan ve yardımcı olanları,değerli fikir ve düşüncelerini açık yüreklilikle savunanları,bizlerin görüşlerini katılımcı olmasa bile sıkılmadan okuyup takip eden herkesi çok seviyor ve değerli buluyorum.Bütün üyelerin hepsine sağlık,mutluluk,başarılar diliyorum. Saygı ve hürmetlerimle. |
| #7 | |
| malesef 624 üyeyi de yazamayız..Yaptığımız şey ileti sayıları ve etkinliklerini oranlayarak ilk 40 ı yazmak oldu.. __________________
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Essence ! Baktığım bütün üyelerin profilinde sende dahil,hiç bir grupta üyeliği yoktur yazmaktadır.Böyle bir anket gruplaşmaları,cepheleşmeyi vs. yaratacaktır. Şahsen fikir ve görüşlerimin birileri tarafından beğenilsin,takdir edilsin vs.gibi nedenlerle asla yazmam.Her üye arkadaş benim için değerlidir.Fikirlerine tümden katılmadığım hiç bir arkadaşım yoktur.Katılmadığım yönleri olanlar olur,fikrimi belirtirim,başka bir konuda da takdir edip beğendiğim ve aynen tasdik ettiğim arkadaşlar var.O nedenle benim için hepsi ayrı birer değerdir.Bu nedenle böyle bir anketi gereksiz buluyor ve hiç birine oy vermiyorum. Senin tabirinle .okunu çıkarmamak adına. Saygılarımla. |
| #9 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Sayın ugurozaltn listede olmadığı için oy veremedim , meğer ki sayın essence ugur ismi olarak ankete eklemiş. |
| #10 | |
| Peki sevgili türesin ![]() __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|