Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski19-09-07, 02:11  #1
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Lazerle Göz Tedavisi

Lazer tedavisi yaptırmayı düşünen bir arkadaşım var. Bu yöntemle ilgili tereddütleri var.

Ortalıkta lazerin zararlarıyla ilgili söylentiler var. Acaba bu söylentilerin gerçeklik payı var mı? Yoksa bunlar anamalcı sistemin ve gözlükçülerin yalanları mı?
Dağlı is offline  
Eski20-09-07, 01:00  #2
gülasya

Giriş Tarihi: May 2007

1998 yılında LASIC denilen yöntemle gözümdeki miyopi ve astigmattan kurtuldum. Ameliyat olmamdaki neden başağrılarımın azalması için bu tedavinin önerilmesiydi. Gerçekten de başarılı bir sonuç aldım; başağrısının yanısıra gözlerim de sıfırlanmış oldu ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Daha ne olsun?!
gülasya is offline  
Eski20-09-07, 06:26  #3
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Lazer'in kendisi de anamalcı sistemin ürünü. Sosyete güzelleri sırf gözlükten kurtulmak için dünya kadar para verip lazer operasyonunu yaptırıyor. Eğer insanın gözlükle bir görme sorunu yoksa, lazere gerek var mı? Tıbbi yönden değişik yorumlar var. Birincisi, bu yöntemin, henüz uzun vadeli sonuçlarını görecek ölçüde yaygın olmadığı. Ben çok memnun olanları da duydum. Kornea tabakası ince olanlarda alerji ve sorunlar yarattığını da. Bir de ileri yaştakilerden bazıları çift gözlükten kurtulmak için bunu yaptırıyor ama yakın gözlüğünden kurtulmaya bir yararı olmuyor.
yorum2006 is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı