"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Lazer tedavisi yaptırmayı düşünen bir arkadaşım var. Bu yöntemle ilgili tereddütleri var. Ortalıkta lazerin zararlarıyla ilgili söylentiler var. Acaba bu söylentilerin gerçeklik payı var mı? Yoksa bunlar anamalcı sistemin ve gözlükçülerin yalanları mı? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| 1998 yılında LASIC denilen yöntemle gözümdeki miyopi ve astigmattan kurtuldum. Ameliyat olmamdaki neden başağrılarımın azalması için bu tedavinin önerilmesiydi. Gerçekten de başarılı bir sonuç aldım; başağrısının yanısıra gözlerim de sıfırlanmış oldu ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Daha ne olsun?! ![]() |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Lazer'in kendisi de anamalcı sistemin ürünü. Sosyete güzelleri sırf gözlükten kurtulmak için dünya kadar para verip lazer operasyonunu yaptırıyor. Eğer insanın gözlükle bir görme sorunu yoksa, lazere gerek var mı? Tıbbi yönden değişik yorumlar var. Birincisi, bu yöntemin, henüz uzun vadeli sonuçlarını görecek ölçüde yaygın olmadığı. Ben çok memnun olanları da duydum. Kornea tabakası ince olanlarda alerji ve sorunlar yarattığını da. Bir de ileri yaştakilerden bazıları çift gözlükten kurtulmak için bunu yaptırıyor ama yakın gözlüğünden kurtulmaya bir yararı olmuyor. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|