"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Şampiyonlar ligi ve Uefa kupası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| sn arkadaşlar malumunuz dün akşam şampiyonlar ligi başladı..keşke başlamaz olaydı..bir beşiktaşlı olarak ekran karşısında sinir küpü oldum.. sen 70 dk oyuna ortak ol..sonra 2 golle dağıl..olacak işmi yahu..neden klüp ve ulusal takımın kaderi budur hep.. iyi hoş idare ederler son 5-10 dk da darmadağın olurlar... dün akşamla ilgili de yorum yapma ihtiyacı duydum kendimde...adamlar agresif oynuyorlar..belli bizimkileri caydırmak amaçlı..yav ertuğrul hoca bunu görmüyormuda hala tırsak oynatıyor takımı..ve ayrıca hakemler..anlamak çok zor..bu hep böylemi devam edecek..bir takımımız avrupaya gittiğinde hep rakip takımla hemde hakemlerlemi oynayacak.. neyse bugün fenerbahçe-inter maçında fenere başarılar diliyorum.. malum uefa-şampiyonlar ligi uzun maçlar oynandıkça yorumlarınızı bekliyorum.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır mavi-yeşil Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-09-07 12:26 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Nasil oyuna 70 dakika ortak oldunuz efendim onu anlamadim ? Allah icin kac tane gol pozisyonu vardi Besiktasin ? Ben göremedim maci izlerken yada baska maca mi baktik biz? Marsilyada iyi degilde hem Besiktas biraz baski kursaydi bu adamlara evire cevire parcalardi ama nerde bizimkilerde o baskiyi kuracak adam Rakip takimdan topu sökup oyuna sokacak adam yok besiktasta Hele Ertugrul Saglamin yaptigi degisiklikler tamamen fiyasko Higuain denen adami saha suruyor Delgadoyu oyundan alarak ve sorarim size kac kere ayagina top degdi Hugainin Bizler neden her zaman 70ten sonra yiyoruz biliyormusunuz ? Cunku takimlar kesinlikle iyi konsantre olamiyorlar Bugun Fenerbahceyide görecegiz Fener yenerse Zico kredi kazanir yenilirse Ziconun gidis bileti artik haftaya alinir Umarim Fenerbahce kazanir ki ben inaniyorum kazanacaklarina Amma velakin Fenerbahce 3-5-2 taktigiyle cikarsa dusunmek bile istemiyorum Inter bizi katir kutur yer Ama gecen sezon Avrupada oynadigi gibi oynarsa Fener bu takimdan en az beraberligi koparir __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #3 | |
| sn boğazkaya maçı izlediniz madem golü yiyene kadar ne beşiktaşın ne möarsilyanın gol pozisyonunun olmadığınıda izlemişsinizdir.. buda her iki takımın oyuna ortak olduğunu göstermektedir.. yani 70.dk ya kadar bir orta saha mücadelesi vardı..her iki takımda gol bulabilirdi.. marsilya biraz da rüzgarın şansıyla golu buluverdi.. maçı izlediyseniz eğer ikinci yarı beşiktaşın oyuna daha iyi başladığını görmüşsünüzdür.. ilk yarıki baskı yoktu marsilyada... değişiklik konusunda haklı bulmaktayım sizi...adamlar pirese gelemiyorlar savunma hattında belli..sen tut higuain i al..nobre gibi pres yapan çok koşan bir oyuncu almalıydı.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Besiktas ikinci yariya iyi basladi haklisiniz 51. dakikaya kadar iyiydi sonra yine basladi pas hatalari Ricardinho nami deger Pasa hicbirsey yapmadi sakatlanip cikti oda zaten bahanesi oldu Malesef Besiktas daha takim olabilmis degil Ertugrul Saglami cok severim karakterli adamdir ama yanindaki karaktersizleri gönderirse daha iyi isler yapacagini saniyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bugünkü fener maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Parkın ortasında arkadaşlarla televizyondan maçı izleme zevki dışında inter'le oynuyoruz daha ne olsun. Yenileceğiz o başka. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
ülke puanının artması ve avrupadaki ezikliğimizi atmamız açısından önemli bir maç bence.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır | |
|
| #7 | |
| Keşke yenebilsek, bir fenerli olarak bunu çok isterim; ama gerçekçi olmak lazım karşımızda inter var. __________________
|
| #8 | |
| barca 6-0 yenmişti galiba interi..yanlışım varsa düzeltin.. bi fenerbahçede en azından 2-1,1-0 yenebilecek takım interi..seyirci avantajı, saha avantajı var.. umarım derslerine iyi çalışmışlerdır..yinede inter, inter yani.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #9 | |
| Capello'nun Fener'in maçlarını izlemeye geldiği şu dönemlerde Zico'nun galibiyetten çok yenilmemeye çalışacağını düşünüyorum. Umarım gene de yenebiliriz. __________________
|
| #10 | |
| Fenerin yenecegine inaniyorum sahsen okuldada o kadar iddaaya girdik yenilirsek Zicodan cok ben hapi yutarim __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|