| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| bugün tv de bir program izliyordum.adını bilmiyorum petek dinçöz sunuyordu galiba.kucağında bir ağlayan,isyan eden bir çocuk ve çocuğun feryadını duyun diyen bir kadın(petek dinçöz). dünde aynı şekilde bir program izliyordum başka bir kanalda.ege bölgesinden getirdiği şalvarlı kadınları programına çıkarmış ve resmen alay ediyordu..yada ben böyle hissettim. tv lerde reyting almak uğruna insanları küçük düşüren ve gerçekten insanların acılarını paylaşıyormuş gibi görünen ve halkı istirmar eden ikiyüzlüler işgal etti maalesef. en azından ben böyle düşünüyorum.. peki size göre tv nin ikiyüzlüleri kim?ya da varsa kim? bu tip programları ne denli doğru buluyorsunuz? ve toplum üzerindeki doğru/yanlış etkileri nelerdir? __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bahsettiğiniz programları bende izledim.Petek Dinçözün sabah programı "arım balım peteğim"di.Oradaki bir ailenin çocuğu kaçırılmış bu yüzden feryad ediyorlardı. Aile kürtdü ve türkçeyi düzgün konuşamıyordu.kendilerini güzel ifade edemediler.Seyirciler ailenin kendi çocuklarını sattığını, parayı alamayınca aramaya başladığını iddia etti.Aile düzgün türkçe konuşmadığından sözleri hep yanlış anlaşıldı ve çarptırıldı.Tabi kanal da bu fırsatı kaçırmadı.Daha sonra anne kriz geçirdi eleştiriler üzerine, ozaman anladılar yalan olmadığını. İkinci dediğiniz program ise Serap Ezgünün programıydı birinci ile aynı kanalda.Köyden topladıkları kadınları İstanbul'u gezdirdiler.Sürekli onlarla alay ettiler ve hep cahil yerine koydular.Bakın bunlar hiç medeniyet, kültür görmemişler; biz onlara gösterdik der gibi bir durum ortaya koydular. ATV de bir kadın programı var "itirazım var" diye.Bir kaç kez rastladım 10 dk. ancak izledim. Hiç inandırıcı bulmadım.Hepside rol yapıyor gibi geldi bana. __________________
Zayıf ve köksüz inançlar ,şişesi olmayan gaz lambasına benzer.Ufacık bir şüphe esintisinde ışığı hemen sallanmaya ,titremeye başlar.Şiddetli bir esinti karşısında sönebilirler. |
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Programları izlemedim ama....İyi güzelde bahsettiğiniz isimlerin biri Petek Dinçöz diğeri Serap Egzü...Ne bekliyordunuz ki....Daha nitelikli birşeyler mi...Ayrıca bu sabah kuşağı kadın programlarının hepsi duygu istimarı üzerinden reyting sağlayan...Eğlencelik çerezlerdir...Danışıklı dövüştür...Benim burda şaşırdığım nokta hala bunları ciddiye alan insanların olmasıdır....Neyse...Bu konu için gereğinden fazla bile yorum yazdım aslında... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Halkı kandırıp istismar eden o kadar ünlü diyebileceğimiz isim var ki onların üzerinden rant sağlamak isteyen reyting uğruna yapmadıkları kalmayan o kadar insan var ki.Basında aynı şekilde olayı şöyle aksettirirsem böyle olur gibi düşüncelerde.Hiç unutmuyorum Barış Akarsu yoğun bakımdayken alttan şöyle bir yazı geçiyor."Barış şu anda yoğun bakımda hemen 3407(gibi bir numaraydı sanırım) ye barış yaz gönder Barış Akarsuyu kurtar.Zaten pek tv izleyen birisi değildim bu magazin programları ve gereksiz birçok program vesilesiyle aretık hiç izlemiyorum. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Efendim neden kızıyorsunuz, anlamadım. Ramazan bitince ilk işim, asgari ücretle geçici olarak çalıştığım mermer fabrikasından çıkmak olacak. Sonra her sabah bir kase dolusu çerezle kadın programları izleyeceğim. Bir ona bakacağım, bir ona. Hatta gaza gelirsem arayıp, katılımcıların amcası, halası olduğumu iddia edeceğim. Sonra kızın babasının yobaz olduğunu, amcalarının art niyetli olduğunu söyleyeceğim. Bunlar erkek çocuklarına bile manevi işkencede bulunuyorlar diyeceğim. Kimbilir belki iyi para önerirlerse yüzüme kartondan kesme maske takıp programa bile katılabilirim. Abicim bu ülkede paraya ulaşmanın yolu buysa ben de varım. Bakınız hiç bir şeye tutmadığınız Meriç(Ahu'nun eski sevgilisi) Türk beyin takımındaymış. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|