"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
| #2 | |
| En güzeli en son adamın Allah'ım sana geliyorum yarabbim der gibi yakarışları bence ![]() __________________
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bende böyle evlenmek istiyorum, aday var mi acaba ![]() __________________
Islam'a bak, hizaya gel! Hurilerle yatacagima, zabanilerle yatarim! |
|
|
| #4 | |
| Çek karşılıklı çıkarsa neden olmasın sayın ABCDE ![]() ![]() __________________
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Video gerçektente çok şaşırtıcı sözleri insanları endişe duyuruyaçak boyutta Türk anadan Türk babadan dogmuş soyunda dönme olmayan Türk oglu Türk üm ben bu nasıl söz ya ... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Türk anadan Türk babadan diyor... bari niye Kuranı oraya koyuyorsunuz... Türklüğüne vurgu yapmak istiyorsun orhun anıtları üzerine yemin et !!! |
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Damat resmi nikahımı yaptırdım,dini nikahımızda yapıldı ama bu nikah daha önemli diyor,doğru söylüyor resmi nikahtada,dini nikahtada kimse bir bilezik ve 2500 ytl takmamıştır. ![]() Türk anadan,Türk babadan diyor neyseki biz bu nikahı kıydıramıyacağız. Yoksa orda cinayet çıkardı.__________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| yalnız güneş gözlüklü adam biraz sarhoş gibi.. ![]() mehmet ali erbilin show undan kaçmış gelmiş heralde.. cessi miydi o ...içine ondan kaçmış heralde.. ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bi de Kuvay-i Milliye'ciyiz diye geçiniyolar... O şuura yapılan bir hakarettir bu. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bu vidyonun çekildiği yeri biliyorum. Bir apartman dairesinin herhangi bir katında gösterişli olmaya çalışan ufak bir yer. Kendilerini fazla kaptırmışlar sanırım. Dikkat çeken nokta ise ordaki kadının bunları söylemek istememişçesine olması; sanki zorla yaptırılıyor. Bunun üzerine ölme yemini ettiriliyor. Bu da suç unsuru taşıyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|