"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| Bir Fantezi Bir sabah uyaniyoruz ve bir bakiyoruz ki dünya sular altinda kalmis. Su üstünde kalan tek kara parçasi var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten baska kimse kalmamis. Ilk tepkiler ne olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalim : * Amma balik yeriz artik be! * "Türk'ün Türk'ten baska dostu yok" derlerdi de inanmazdim. * Ulan tam da 'Uluslararasi Iliskiler' bölümünü kazanmistik. Sansa bak! *Artik ne ihracat kaldi ne de ithalat... Nihayet cari açigi, dis açigi filan sifirladik... * Ülke olmak için ilk basvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'in Ingilizce albümü raflarda kaldi... * Bakanlar Kurulu karari ile sularimiz 12 bin mile çikarildi.... * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldirdi... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaskani Jack Chirak, T.C.vatandasi olmak için basvurdu.Chirak'in Türkiye Birligi'ne alinmasi için referandum yapilacak... *Stratejik açidan hiçbir önemimiz kalmadi, ama artik ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabanci turistler "Ne is olsa yaparim abi" diyip is aramaya basladi. *Apo "Atin beni denizlere" deyip sürekli agliyor komutanim!... * Heyyooo!... Dünya Cografyasi'ndan yirttik, dersler bos geçecek... * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanin öteki ucu!! * Ulan simdi isin yoksa 4 yilda bir Olimpiyat düzenle. :61 :D :61 |
| #2 | |
| Sayın Ümit, Bende bir zamanlar, kıyamet kopsa Türk medyası ne derdi? şeklinde bir yazı yayımlamıştım. Bu yazı bana onu hatırlattı. :-) Saygılar, |
| #3 | |
| Böyle bi beklentimiz var yakında, nedir sayın hocam :61 Allah' tan hayırlısı Saygılar |
| #4 | ||
| Alıntı:
Melnur: Tüh rint vadisi sular altında kaldı, şimdi evrimi nasıl ispatlayacağız. Spartaküs: ( Üyemiz dünya nüfusunun yüzde doksan dokuzunun Müslüman olduğunu öğrenince intihar etti.) Canuğur: “Gluk, Gluk, Gluk.” Kılıç: Heh heh hee. Şimdi kaldık baş başa. Melek: Artık Tayvan sular altında kaldığı için yarıiletken malzemeler çok pahalanacak. Petriçli: Forumumuz dünyanın en seviyeli forumu olarak kalmaya devam edecektir. | |
| #5 | |
| Sayın Ümit, Bakmak istersen adresi burada. :-) http://www.yaziyaz.com/forum/threadnav1589-1-10.html Sayın Hancı, Çok hoş olmuş. Teşekkür ederim. :-) Saygılar, |
| #6 | ||
| Sayın hancı sizdende bişey kaçmıyor. :61 :61 Teşekkürler Alıntı:
''Auto Show: Sırat Köprüsü'nde saniyede 100km'ye ulaşan son model arabalar '' Teşekkürler ![]() | |
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| 1 sene geçmeden bir neden bulup savaş çıkardı kesin ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2006
| arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı ğoflet sevmeyen varmı? yokmu? |
| #9 | |
| Sayın Pervin, Bize susun demek mi istediniz? Yoksa ben mi yanlış anladım? Yanlış hatırlamıyorsam, Ülker çikolatalı gofret reklamında böyle söylenince herkes susuyordu!.. Saygılar, |
| #10 | |
| :61 :61 Çok iyiydi petriçli hocam |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|