| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Essnipes, Çok zor bir soru bu!... Ve tek bir cevabı olduğunu sanmıyorum. Kişilere göre cevap değişir bence. Bana göreseni anlatmaya çalışırsam eğer şunları söyleyebilirim. Mutluluk anlaşılabilmektir. Mutluluk anlayabilmektir. Mutluluk anlaşabilmektir. Saygılar, |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu konuda herkesin bir yanıtı vardır, kuşkusuz. Ama bütün bu yanıtlardan sonra bile iki ayrı "şık" daha olmalı... Sonsuzdan bir önceki "şık"... Hiçbiri... Sonsuzdan iki önceki "şık"... Hepsi... |
| #4 | |
| Mevlana: "Bilmek acı verir." |
| #5 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn Hancı; Eklediğini göremiyorum. Bir hata mı var? |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Resim sanatinda ise, katiksiz bir suprematist.(figürsüz resim) SINIRSIZ Özgürlügü kapsar. Böyle bir özgürlük kula ait midir acaba? ve inanc özgürlük degildir bir yandan? oldukca karisik bir yorum. Bilmek aci verir saygilar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-02-06 16:01 . | |
| #7 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
Su kıs günlerinde yasadıklarımı ne güzel de anlatmıs... tabi bu resim cok daha iyi.. :-) Ama ben hala halime gülüyorum..herhalde suan içinde oldugum durumdur mutlulugun resmi.. benim su an gülebilmemdir yani... Hayat bazıları için cok zor ama cok da ironik.. Halinize sükredin diyecem ama ne getirecek ki.. akan karlar durmaz.. evinizdeki buzları eritmez.. ve buralardan kaçmanıza yardımcı olmaz.. en iyisi gülmek..aglarcasına hem de.. | |
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2006 Ülke / Şehir: kocaeli
| sayın essnipes sorunuzun en güzel cevabını kendiniz resminizle wermişsiniz TEBRİKLER!!! |
| #9 | ||
| Alıntı:
![]() | |
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Biz mühendis arkadaşlarla hep alay ederiz, mutluluğun teknik resmini çizebilir misin diye(peki çok kötü biliyorum)birgün birisi artık bayıo bir şeyler çizmişti de biz çözememiştik resmin tekniğini.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|