Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski21-09-07, 00:11  #1
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2007
Yunanlılarla Türkler aynı soy mu ?

sizce böyle birşey olabilir mi..
Ankaragücü is offline  
Eski21-09-07, 00:21  #2
gülasya

Giriş Tarihi: May 2007

Böyle bir iddia mı var? Yunanlılarla Türklerin ne ilgisi var? Ayrıca diyelim ki var, Yunanlıların soylarının çok eskiye dayanması nedeniyle olsa olsa Türkler, onların asimile olmuş bir kolu olur sanırım. :P
gülasya is offline  
Eski21-09-07, 00:21  #3
YIN-YANG

YIN-YANG'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Ülke / Şehir: istanbul

Olur hocam biri millattan binlerce yıl önce bugünki ege ve yunanistanda konuşlanmış biri ortaasyada konuşlanmış 2 büyük koldur bu ırk. hatta ikisininde amacı Büyük Türk-Helen İmparatorluğunu kurmaktır. Bu davalarını gerçekleştiremediler ayrı konu. Gerçekleşmeyince ayrılmaya karar verdiler biri sadece Helen'i diğeri sadece dinin de etkisiyle Türk-İslam imparatorluğunu kurmaya çalıştı. :D :D :D

Biraz mantık lütfen...
Eski21-09-07, 00:29  #4
YIN-YANG

YIN-YANG'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın gülasya şöyle demiş:

Mesajı Göster
Böyle bir iddia mı var? Yunanlılarla Türklerin ne ilgisi var? Ayrıca diyelim ki var, Yunanlıların soylarının çok eskiye dayanması nedeniyle olsa olsa Türkler, onların asimile olmuş bir kolu olur sanırım. :P
Haklısın Türklerinde sadece "1000 yılcık" bir tarihi var Başkalarıyla karıştırmayalım..
Eski21-09-07, 01:08  #5
gülasya

Giriş Tarihi: May 2007

Alıntı:
Sayın YIN-YANG şöyle demiş:

Mesajı Göster
Haklısın Türklerinde sadece "1000 yılcık" bir tarihi var Başkalarıyla karıştırmayalım..
Yunanlıların tarihi ise yanlış hatırlamıyorsam MÖ. 1000'lerde başlıyor Sn. YIN-YANG.
gülasya is offline  
Eski21-09-07, 01:11  #6
YIN-YANG

YIN-YANG'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın gülasya şöyle demiş:

Mesajı Göster
Yunanlıların tarihi ise yanlış hatırlamıyorsam MÖ. 1000'lerde başlıyor Sn. YIN-YANG.
Yunanlılar m.ö 4000-5000 e kadar gidiyor fazlası var eksiği yok. Ama çin kayıtlarının bazılarına göre Büyük Hundan bu yana bakarsak Türklerin tarihi çok daha evvel sayın gülasya.
Eski21-09-07, 01:19  #7
fenerbahçeli

Yunanlılar ve Türklerin herhangi bir soydaşlığı yok ancak yüzlerce yıl beraber yaşamış bu iki toplumun bir çok ortak özelliği var.
fenerbahçeli is offline  
Eski21-09-07, 01:41  #8
Resneli

Giriş Tarihi: Aug 2007
Tüm insanlar kardeştir (soydaştır)

Hiç süphesiz aynı.
Eğer insan türünün Adem ile Havva'ya dayandığına inanıyorsanız (yaratılış teorisi) kök itibarıyla bütün insanların soyağacının başlangıç noktası orası değil midir?
Darvinist düşünceye göre de bu sorunun cevabı evet olacaktır. Türlerin başlangıcı tek hücreli oluşum değil midir?
Yalnız zenciler kafamı karıştırıyor. Acaba onlarla da mı aynı soydanız. Yoksa orijinleri farklı mı? Bir türlü çözemedim.
Resneli is offline  
Eski21-09-07, 02:12  #9
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Alıntı:
Yalnız zenciler kafamı karıştırıyor. Acaba onlarla da mı aynı soydanız. Yoksa orijinleri farklı mı? Bir türlü çözemedim.
Bunun için tatmin edici bir cevap bulamadıysanız doğal seleksiyonu (farklı bir cevap bulana kadar) cevap olarak kabul edin. Ben öyle yapıyorum
Dağlı is offline  
Eski21-09-07, 02:15  #10
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2007

Alıntı:
Sayın Dağlı şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bunun için tatmin edici bir cevap bulamadıysanız doğal seleksiyonu (farklı bir cevap bulana kadar) cevap olarak kabul edin. Ben öyle yapıyorum
ben mutasyon geçirdiklerine inanıyorum...
ekvatoral kuşakta güneş 90 derece dik açıyla geliyor..
buradan dünyaya yayıldılar bence..
Ankaragücü is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı