"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2006
| Gelin de hristiyanların müslümanlara ne hakaretler yağdırdıklarını görün bu bir ingilizce sitenin forumunda normal bizim gibi gençlerin yetişkinlerin düşüncelerini içeriyor.Asıl gerçek insanların halkın düşüncelerini içeriyor.Günlerdir onların forumlarını okuyorum ve inanılmaz hakaretler , inanılmaz şeyler yazmışlar..ve forumlarında dikkat ederseniz konuları genelde müslümanlar diye açmışlar ,, düşünce özgürlüğünü savunan insanların düşüncelerine hakaretler yağdırdıklarını görüceksiniz ... herşeyi kendi lehlerine düşünüyorlar.O DÜNYANIN EN MÜKEMMEL İNSANI OLAN HAZRETİ MUHAMMED sav e bile bazen birşeyler sölüyorlar.İnanılmaz yanlışları yapıyorlar..Gerçekten eğer ingilizce biliyorsanız bu siteye girin ve onların ne düşündüklerini öğrenin .kendinizi belkide eleştirin ama yapılan önyargılı ve aşağılayıcı hakaretleri okuyunca yaşayacaksınız ... bizimlere ilgili konulara okumak için ya muslim yazar yada terörist ....onlara bakın... http://forums.corvetteforum.com/forumdisplay.php?f=88 bunu copy paste yapınnnn.... |
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Istanbul
| Avrupaya ne hacet. İçimizdekileri gördükçe onlara gerek kalmıyor. Yine de teşekkürler paylaşım için. __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... |
| #3 | ||
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
Bunu bilerek yaptiginizi düsünüyorum, lakin ya ingilizce bilmiyorsunuz ya da forumdakiler ne de olsa ingilizce bilmiyorlar, güzel bir karalama calismasi yapayim diye düsünmüssünüz. Sitede kac tane islam'la ilgili konu basligi oldugunu yazar misiniz? (Toplam baslik sayisini da belirtiniz.) Ki özgür bir forumda hersey tartisilabilir. Varolan sorunlarin kaynaklarindan birisi olarak islam gösteriliyorsa, durup bir kendinize bakmalisiniz. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig | |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Açın kuranı...Şöyle der: Bizi doğru yola ilet..Gazaba uğrayanların ve sapıkların yoluna değil... Kuran SAPIK diyor.... Sana söylenmesini istemediğin cümleleri başkasına sarfetmeyeceksin ki Saygı göreceksin!!! |
| #5 | ||
Ayrıldı
| Alıntı:
Lütfen bol bol kitap okuyun,okuyun ki bir cümleye bin anlam katabilesiniz. Ordaki sapık kelimesini siz neden cinsi olarak algılamışsınz bilmem ancak orda Allah yolundan sapanlar manasında söylenmiştir. Hey Allahım yaa. __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... | |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Mar 2006
| >>> Lütfen bol bol kitap okuyun,okuyun ki bir cümleye bin anlam katabilesiniz. Bir cümleye bin anlam katmak mı? Acaba doğrusu, cümleyi filan bir kenara atıp, kafanıza göre takılmak mı? |
| #7 | |
Ayrıldı
| Sanırım rahatsızsınız bugün. Kim olduğunuzu az çok tahmin etmiş gibiyiz. Rica ederiz iki rumuzla kayıt yapmayın. Biraz dürüstlük veya şöyle diyelim. İki dakika insan taklidi yapın. __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... |
| #8 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Mar 2006
| >>> Kim olduğunuzu az çok tahmin etmiş gibiyiz. İki rumuzum filan yok.. Ben hep böyleydim.. Sizin seviyeniz neyse, o seviyeden cevap yazmakla meşhurumdur sanıyorum.. Forum burada, eski mesajlardan takip edebilirsiniz.. |
| #9 | |||
Ayrıldı
| Alıntı:
Alıntı:
Aynaya bakınca mı maymundan geldiğinize inandınız merak ediyorum? __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... | ||
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
yüce allah sapık demisse sanane. sen neden bunu tevil yoluna gidiyorsun. yüce allah sapık kelimesini anlamını bilmiyormu? kuranda allah sadece sapık degil bir cok sey söylemis tabi sen fransızca bilmedigin icin anlamıyorsun ![]() | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|