| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| benim aklıma bu takıldı.. Hapla intihar edince ne oluyor yani.. madem intihar ediyorsun neden silahla değil.. ? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| ben çok düşündüm bunu.acaba intihar etmek istesem nasıl intihar ederdim diye.bir uyku hapı içer dondurucu soğukta uykuya dalar ve birdaha uyanmam.cesetim donar bikaç bin yıl sonra bulurlar.cesetim ünlü olur.. ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Silahın caydırıcılığı daha fazla. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
| Bence şu noktadan dolayı silaha rağbet yok.. Çünkü silahla vursa bir yerini belki ölmez ve vücud şekli değişik bir biçimde yaşamayı istemez... |
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Uyurken ölmek cazip geliyor olabilir. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Mantıklı bir cevaptı. Bence de, hem eline buz gibi bir metal alıp hala pıtpıtlarından elinin hafifçe titrediğini gördüğün kalbine bunu dayamak ve tetiği çekmek... Çok caydırıcı, haklısınız sayın bRS. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| O anki acıyı hissetmemek için olabilir. Silahlar soğuktur, ürkütücüdür. Belki hap uyuttuğu için, uykudayken acısız ölündüğü için... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #8 | |
| Ayrıca hapları içince uyunacak diye birşey mi var... uyumadanda can çekişip ölebilir ? |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ama genelde uyku haplarıyla intihar ediliyor. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Bir silahı elinize alın ve bir odada onla beraber kalın, onadn sonra caydırıcı olmadığını söyleyin. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|